Evenimente Go out

La Citim în iarbă, bucuria lecturii a alungat norii

La Citim în iarbă, bucuria lecturii a alungat noriiPeste 400 de copii, însoţiţi de părinţi sau bunici, au fost cu noi duminică, 28 septembrie, la Citim în iarbă, în Parcul Herăstrău (https://www.facebook.com/citim.in.iarba).

„Am avut lectură în aer liber, ateliere de teatru şi pictură cu Step by Step şi Grădiniţa Bambi, schimb de cărţi cu www.bookblog.ro , Teatrul Zurli, bibliotecă în aer liber de la Editura Litera.” spune Laura Ivăncioiu din partea Deci se poate, organizatorul evenimentului.

Participanţii au primit sute de cadouri frumoase de la sponsorii Banca Românească şi Orange, dar şi de la parteneri: La Roche-Posay, Tymbark, Optiblu, LabormedAlvogen şi Litera.

Parteneri media: 24 Fun, Bebelu, Femeia de azi, Ioana, Ring, Tango, www.121.ro, www.biancapoptean.ro,www.blogulmameiincepatoare.wordpress.com, www.clubulbebelusilor.ro, www.cojocarii.ro, www.copiisimamici.ro, www.copilul.ro, www.egirl.ro, www.eva.ro, www.femeia.ro, www.gradinite.com, www.gradinitebucuresti.ro, www.gratuitor.ro, www.mami.ro, www.mamicaurbana.ro, www.meandmymonkies.ro, www.meseriadeparinte.ro, www.qbebe.ro, www.sfatulparintilor.ro, www.smartandhappychild.ro, www.suete.ro.

Contact: Carmen Tudor

PR Executive DECI SE POATE

[email protected], 0729 981 917

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu