Evenimente Go out

Duminică Citim în iarbă, în Herăstrău

Duminică Citim în iarbă, în HerăstrăuDuminică, 28 septembrie, vă aşteptăm la a treia ediţie Citim în iarbă, în Parcul Herăstrău, în zona Roata Mare. Ȋncepem la 10 dimineața și stăm până la 8 seara, iar în program avem lectură în aer liber. Citim pentru noi sau copiilor, citim din cărți sau de pe tablete, orice formă de lectură e permisă la Citim în iarbă.

Citim în iarbă se întinde pe durata întregii zile, de la ora 10.00 la ora 20.00 şi cuprinde o serie de activităţi plăcute:

  • De la 11.00 la 12.30 – atelierul „Teatru şi îndemânare” susţinut de Grădiniţa Bambi şi Școala Step by Step

  • De la 15.00 la 17.00 – schimb de cărţi cu bookblog.ro

  • De la 17.00 la 18.00 – atelierul „Fantezie printre imagini” susţinut de Grădiniţa Bambi şi Școala Step by Step

  • De la 18.00 la 19.00 – „Alba ca Zăpada” cu Teatrul Zurli

De asemenea, în intervalul 10.00- 18.00, avem bibliotecă în aer liber organizată de prietenii noştri de la Editura Litera.

„Avem cărți de dat (de la partenerii media), cărți de împumutat (biblioteca în aer liber de la Editura Litera) și cărți de schimbat (www.bookblog.ro), așa că nu există riscul să vă plictisiți dacă ajungeți la noi.” spune Laura Ivăncioiu, PR Director la DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Evenimentul va fi susținut și de către reprezentanții Băncii Românești, care vor lansa o provocare tuturor celor prezenți, indiferent de vârstă, antrenându-i într-o sesiune de întrebări pe teme financiare. Participanții vor avea de descoperit, la fața locului, răvașe cu mesaje targetate, astfel încât vor avea acces la educație financiară pentru întreaga familie, iar Banca Românească le va acorda premii.

Sponsorii ediției din acest an sunt Orange și Banca Românească. Partenerii La Roche-Posay, Tymbark, Optiblu, LabormedAlvogen, Litera vin cu cadouri pentru participanți. Ne susţin Grădiniţa Bambi, Școala Step by Step şi Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională Step by Step.

Intrarea este liberă. Pentru detalii şi program urmăriţi pagina de Facebook https://www.facebook.com/citim.in.iarba

Parteneri media: 24 Fun, Bebelu, Femeia de azi, Ioana, Ring, Tango, www.121.ro, www.biancapoptean.ro, www.blogulmameiincepatoare.wordpress.com, www.clubulbebelusilor.ro, www.cojocarii.ro, www.copiisimamici.ro, www.copilul.ro, www.egirl.ro, www.eva.ro, www.femeia.ro, www.gradinite.com, www.gradinitebucuresti.ro, www.gratuitor.ro, www.mami.ro, www.mamicaurbana.ro, www.meandmymonkies.ro, www.meseriadeparinte.ro, www.qbebe.ro, www.sfatulparintilor.ro, www.suete.ro.

Contact: Carmen Tudor

PR Executive DECI SE POATE

[email protected], 0729 981 917

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu