Evenimente Go out

Golan Symphonic – un show care se asculta in premiera la IMapp Bucharest 2016!

Golan Symphonic – un show care se asculta in premiera la IMapp Bucharest 2016!Sambata, 24 septembrie, incepand cu ora 19:00, in cadrul evenimentului IMapp Bucharest 2016, Golan va urca pe scena intr-o formula inedita, alaturi de instrumentisti ce formeaza o orchestra simfonica!

Cei prezenti in Piata Constitutiei vor fi martorii unui experiment muzical curajos, muzica electronica urmand sa fuzioneze cu instrumentele live ale orchestrei simfonice ce va acompania cei 5 membri ai proiectului Golan. Experimentul electro-clasic este cel mai nou proiect al trupei, aceasta dedicandu-si ultimele luni in stabilirea conceptului pe care il va prezenta in premiera miilor de bucuresteni prezenti la eveniment. Este primul concert Golan intr-o astfel de formula, trupa urmand sa cante in deschiderea legendarei Róisín Murphy, headliner-ul serii. Intrarea este libera.

iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari spectacole multimedia de 3D video mapping din lume, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti princreart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, a inceput anul acesta in data de 9 septembrie, cu o serie de evenimente unice care transforma Bucurestiul in capitala artelor vizuale. 

Small Preview: https://www.youtube.com/watch?v=xUA2xsLGyQ0
Event: https://www.facebook.com/events/1815058518709750/

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu