Evenimente Go out

Expozitie de moda veche

Expozitie de moda vecheGALATECA va invita la o expozitie eveniment, The Rest is Yesterday, ultima din seria expozitiilor dedicate modei contemporane si designului de fashion, din 1600 si pana in zilele noastre.

Pana pe 20 aprilie, veti putea face o incursiune in Epoca Elisabetana, Epoca Romantica, Epoca Victoriana, La Belle Epoque, trecand apoi prin asa numitii Ani nebuni si anii '30, '40 si '50, cu ajutorul celor patru colectionare Oana Cretu, Cristina Deutsch, Raluca Alexandru si Iulia Gorneanu.
Va asteapta podoabe si accesorii, reviste, filme, rochii si palarii apartinand acestor epoci, dar mai ales povesti frumoase, cultura urbana si evenimente speciale in care veti putea savura croielile vremii, ceaiuri delicate, proiectii de filme si companie selecta.
Calea Rosetti nr 2-4, la parterul Bibliotecii Centrale Universitare, intre orele 12:00 si 20:00.
Pentru a ne bucura impreuna de atmosfera epocilor trecute, o conversatie cu cele patru colectionare si un ceai alaturi de un invitat special, va steptam vineri, 12 aprilie, incepand cu orele 17.00 la Five o'clock tea, eveniment integrat expozitiei The Rest is Yesterday.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu