Evenimente Go out

“Din prietenie, pentru Cami”

“Din prietenie, pentru Cami”Galeria de artă “Horaţiu Mălăele” este gazda expoziţiei caritabile intitulate “Din prietenie, pentru Cami” a tinerei artiste Evelin Corocea. Vernisajul conţine 15 lucrări care vor fi vândute în cadrul unei licitaţii online.

Evelin a ales denumirea "Din prietenie, pentru Cami" pentru prima sa expoziţie din carieră pentru că aşa s-au întâmplat lucrurile: Eve s-a decis să deseneze pentru a o ajuta pe Camelia (prietena ei diagnosticată cu leucemie). Și-a convins prietenii să o ajute în acest demers, iar noi, prietenii ei, vă rugăm să ne ajutaţi să promovăm una dintre cele mai promiţătoare artiste plastice din România și să îi dăm totodată o şansă Cameliei Rusu, fata al cărei caz a generat o întreagă campanie virală care i-a prezentat drama: http://www.youtube.com/watch?v=bjJQdHz81x4.
Galeria "Horațiu Mălăele" se găseşte în Centrul Istoric al Bucureştiului pe Strada Smârdan nr. 37.

La 25 de ani, Evelin Corocea este medic rezident la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, dar şi artist plastic. Desenează de mică, influențată fiind de tatăl său și de oamenii din anturajul acestuia – sculptori, pictori etc. Singurele cursuri de desen pe care le-a urmat s-au întâmplat cu mulți ani în urmă, la Bacău, orașul său natal. În rest a desenat natural, când și cum a simțit.

“Desenez doar pentru că îmi place, pentru că mă relaxează și pentru că mă face fericită. Arta mea este spontană. Caut să transmit un climat, o anumită atmosferă în ceea ce desenez și nu un obiect decorativ.”

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu