Evenimente Go out

Expozitie de fotografie OFF ROAD 4×4

Marţi, 21 mai 2013, începând cu ora 18:30 F64 si GTC MotorSport organizează vernisajul primei expoziţii naţionale de fotografie off road 4×4. Expoziţia a fost precedată de o competiţie naţională on-line adresată fotografilor şi amatorilor de fotografie din ţară, care au putut înscrie în concurs ilustraţii cu tematica off road.

Peste 70 de fotografi au transmis sute de ilustraţii din cadrul competiţiilor de profil organizate în România din 2006 şi până în prezent. Concurenţii au participat şi cu fotografii din afara concursurilor, vizând antrenamente şi explorarea circuitelor extreme. Expoziţia este deschisă publicului larg în magazinului F64, cel mai mare magazin de echipamente foto-video din Sud-Estul Europei, în perioada 20 mai – 31 mai 2013.

Am creat o efervescenţă cu această competiţie. Să transmiţi prin fotografie acest sport cu valenţe şi satisfacţii deosebite este chiar o premieră naţională. Expoziţia va conţine şi ilustraţii transmise de campionii României în concursurile de profil. Este un moment prin care publicul larg poate înţelege mai bine de ce această ramură sportivă este tot mai mult în trend-ul mondial si capătă amploare şi în România”, spune Răzvan Cirap, Preşedinte GTC MotorSport.

În cadrul expoziţiei vor expune câştigătorii concursului 4×4 Motion by GTC MotorSport şi Andrei Zdetovetchi – unul dintre fotografii oficiali ai primei competiţii sportive organizate de GTC MotorSport – Cupa GTC 2012.

Cu ocazia vernisajului premierei naţionale, organizatorii amplasează în faţa magazinului F64 (Bd. Unirii nr.45) un bolid OFF ROAD preparat special pentru circuite extreme și un Monster Truck. Bucureştenii interesaţi pot să se fotografieze în exponate şi pot adresa orice fel de întrebare tehnică despre acestea.

Expozitie de fotografie OFF ROAD 4x4

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu