Concerte Go out

DJ JAZZY JEFF, pe 17 Octombrie in Romania

DJ JAZZY JEFF, pe 17 Octombrie in RomaniaThe Fresh pregăteste un nou show marca DJ Jazzy Jeff în Romania, pe 17 Octombrie. Laureat al premiilor Grammy si partener al lui Will Smith aka The Fresh Prince, Jazzy Jeff se întoarce pentru o alta noapte fantastica în Bucuresti. Alături de el, pe scenă, va fi prezent prietenul și MC-ul său Skillz.
Subcarpati vor sustine concertul de deschidere, proiect coordonat de Bean MC, care aduce întâlnirea fericită a hip-hop-ului cu sound-ul nostalgic folcloric, pe fondul unor puternice mesaje sociale, într-un stil unitar, atât de îndrăgit și unic. Dj setul de încălzire va fi făcut de Vlad Dobrescu.
 
Evenimentul va avea loc la Atelierul de Productie, local iesit din renovare, îmbunătătit cu un sistem de ventilatie puternic si o sonorizare pe măsura. Show-ul va începe la ora 20:00.
 
Biletele se găsesc la pretul de 25 de lei si vor fi disponibile în retele www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.iabilet.ro si pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane si în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos.

 Din 1985, DJ Jazzy Jeff ne-a uimit cu abilitătile sale fără cusur de turntable, de productie inovatoare si versatilitate muzicală. De la succesul "DJ Jazzy Jeff si Fresh Prince" cu partenerul Will Smith. A fost apreciat de critici pentru productia sa "A Touch of Jazz", Jeff dovedind de-a lungul timpului, că el va fi întotdeauna o fortă de recunoscut a industriei. Continuă să reprezinte industria cu proiectele sale solo, colaborările, mixtape-urile si spectacole live. Dragostea sa pentru muzica străluceste prin tot ceea ce face.
 
De-a lungul carierei sale, DJ Jazzy Jeff a obtinut multe realizări, inclusiv Campionatul DMC si multe premii muzicale si nominalizări la premiile Grammy si americane.   Duo-ul va purta publicul printr-o călătorie muzicală prin amestecarea diferitelor stiluri de la cele netezi de funk si hip hop de scoală veche la sunetul agitat al breakbeat-ului si neo soul classic.
Cel mai cunoscut produs al celebrului producători american este mixtape-ul ce poartă același nume ca piesa de succes ”Summertime”. Reușita primului volum a făcut posibil ca produsul să ajungă la cea de-a patra editie. Mixtape-ul creat împreună cu MICK(cunoscut și Mick Boogie) poate fi ascultat la link-ul de mai jos.’

DATA: Joi 17 Octombrie 2013
ORA:  22:00
LOCATIE: Atelierul de Producție
ADRESA: Blvd. Splaiul Unirii, nr. 160
 
 
https://www.facebook.com/events/438225619630611/
 
 

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu