Evenimente Go out

Credeati ca Romania nu are treaba cu Campionatul Mondial de Fotbal? VUNK demonstreaza contrariul!

Credeati ca Romania nu are treaba cu Campionatul Mondial de Fotbal? VUNK demonstreaza contrariul!Astazi in avanpremiera ceremoniei oficiale de deschidere a Campionatului Mondial de fotbal se anunta un meci irepetabil: FC VUNK vs FC Bloggeri.

 

De la ora 18, pe unul dintre terenurile de linga Casa Fotbalului, se va desfasura cel mai aprig dintre meciurile pe care le veti vedea … pina diseara cind incepe Campionatul Mondial;  baietii din trupa VUNK se confrunta cu cei care au scris despre concertele lor in ultimii ani, intr-o disputa sportiva, barbateasca 6 la 6. (Intrucit se joaca pe teren de sala, echipele sunt formate din 5 jucatori plus portar).

 

Din echipa VUNK vor face parte toti componentii trupei (Cornel Ilie, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu si Nicu Sarghea) dar si managerul (Cristian Stan), tour managerul (Robert Cristian Beiu), fotograful trupei (Petru Ivu)  si, special guest star, fratele lui Cornel Ilie, Razvan.

 

Echipa bloggerilor va fi condusa de Toma Nicolau, fost fotbalist de performanta, comentator sportiv.

 

"Ne-am tot saturat sa vedem ca echipa noastra nationala de fotbal nu prea mai joaca nimic si ne lasa sa vedem campionatele mondiale la televizor, fara nicio miza. Asa ca am zis sa avem fotbalul nostru. Noi, oricum, cand mergem prin turnee in tara ne oprim foarte des sa jucam fotbal, acum am zis sa provocam o alta echipa sa joace impotriva noastra, pe cea a bloggerilor.
 

Nu este Rio, este Bucuresti, nu este Stadionul National, dar este chiar langa el terenul pe care vom juca. Totul se intampla langa Casa Fotbalului, in ziua in care incepe Campionatul Mondial, ca daca tricolorii nu joaca, sa jucam noi macar., spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK, astazi din ipostaza de capitan de echipa de fotbal.

 

Cum trupa VUNK are foarte multe concerte in perioada urmatoare, multe dintre meciurile de fotbal vor fi urmarite cel mai probabil pe tablete, pe drumurile patriei, asa ca meciul de astazi are si alte simboluri intru imprietenirea cu tehnologia.

Meciul FC VUNK vs FC Bloggeri este deschis publicului si puteti merge sa faceti galerie pentru oricare dintre echipe. Detalii pe pagina de facebook a trupei www.facebook.com/VunkOfficial

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu