Evenimente Go out

Interaktiv University se reINVENTează la Victoria!

Interaktiv University se reINVENTează la Victoria!Între 26 și 29 iunie Interaktiv University își strânge echipa și se mută în Victoria! De ce? Pentru că în cele 4 zile ale finalului de iunie micul orășel de la poalele munților Făgărași devine (re)animat de cel mai cool eveniment cultural destinat consumatorilor urbani: Festivalul de Film Victoria, ediția a 2-a.

Dan Bordeianu va fi gazda Festivalului în care vă dați întâlnire cu filme românești vechi și noi, competiția care vă aduce pe ecrane cele mai bune scurt-metraje și documentare înscrise, activități responsabile social (ateliere de reciclare creativă, bike trips, drumeții), masterclass-uri pentru profesioniști, concerte și petreceri în aer liber. Puteți afla detalii despre program, cazare și cum puteți ajunge pe site-ul oficial: www.victoriafilmfestival.ro

Echipa Interaktiv University va fi prezentă la festival fără tag de senzațional, dar cu topping de responsabilizare socială: seria de ateliere de reciclare creativă reINVENT o să îi învețe pe cei prezenți, cu mic cu mare, despre cum să experimenteze cele mai năstrușnice idei cu cea mai improbabilă materie primă: materiale ecologice, pet-uri, capace, suluri de carton etc.

Cum sunt dispuse atelierele ”reINVENT” în perioada Festivalului?

  • Vineri, 27 iunie: ”ECO-Victoria” (jucării din materiale reciclabile – mascota Victoria, în viziunea copiilor)

  • Sâmbătă, 28 iunie: ”Vara asta se poartă Victoria” (logo-ul Festivalului prinde viață și devine fie pandativ, fie breloc. Totul ECO-style!)

  • Duminică, 29 iunie: ”Victoria – formă și culoare” (copiii vor fi îndrumați pe drumul imaginației astfel încât să folosească materialele reciclabile pentru ”a desena” Festivalul – toate lucrările vor intra la final într-o galerie. Responsabilă social!)

 

Dacă vi se păruse că nu v-am dat destule vești bune, ținem să vă menționăm că pentru participarea la ateliere NU se percepe taxă de înscriere. Așadar, vino alături de noi în cel mai cool weekend prelungit al verii și reINVENTează modul în care petreci timpul liber!