Evenimente Go out

Creaza ”Rame de poveste” cu arta Quilling-ului

Creaza ”Rame de poveste” cu arta Quilling-uluiPrima luna de primavara cere mai multa culoare si creativitate ca oricare! Drept urmare, pe 22 martie 2015, intre orele 11:30 – 13:30, la ceainaria Smart Change, Interaktiv University te invita la un nou atelier de quilling: ”Rame de poveste”. Atelierul este organizat special pentru a-i sarbatori pe cei care impartasesc pasiunea pentru quilling, pentru cei care doresc sa faca din rama de carton un cadou original celor dragi sau sa-si personalizeze casa cu propria creatie.

„Rame de poveste” este cel de-al doilea atelier de quilling din acest an marca Interaktiv si promite sa iti deschida ochii spre o forma de arta speciala, plina de imaginatie si migala. Quilling-ul implica utilizarea de benzi delicate de hartie ce sunt apoi rulate in diferite forme si lipite impreuna in jurul unui ac pentru a crea modele decorative de flori, frunze, animale si multe alte motive.

Atelierul va fi sustinut de catre Florentina Iancu, fotograf, desenator si artist, specialist in arta quilling-ului, care te va indruma pas cu pas, indiferent de nivelul la care te afli in acest moment.

Pretul atelierului este de 50 RON, iar pentru inscriere si mai multe detalii te invitam pe aceasta pagina. Noi ne vom ocupa de toate materialele necesare si scenariile povestilor. Tu vino cu ideile creative si zambetul pe buze!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu