Evenimente Go out

Viata noastra este o piesa de teatru!

Interaktiv University te invită la cursul de actorie “Scena 1. Actul tau.”“Lumea întreagă e o scenă” spunea William Shakespeare. Nu greşea! Fără să conştientizăm, cu toţii suntem regizori. Viaţa noastră e piesa de teatru (sau lung-metrajul, pentru cinefili) pe care o coordonăm din secunda 1 în care facem alegeri pentru noi. Dar experienţa de a fi actor în lumina reflectoarelor este una pe care o încercăm destul de puţini. Interaktiv University te invită să vii cu un pas mai aproape de scenă. Cum? Înscriindu-te la cursul de actorie “Scena 1. Actul tău”!
 
“Scena 1. Actul tau” nu este doar un curs de actorie. Este un discurs despre spontaneitate. Este un ghid de empatie. Este un drum pe aleile unei forme altfel de comunicare. Este o expresie de creativitate. Este o demonstraţie a forţei emoţiilor.
 
Ţi se adresează ţie, celui pasionat de lumea teatrului şi a filmului. Sau ţie, care vrei să treci cu bine de examenul de admitere al unei facultăţi de profil. Sau ţie, celui care doreşti să ieşi din zona de confort pentru a-ţi testa limitele. Sau ţie care vrei să divorţezi de rutina zilnică. Sau ţie care vrei să poţi susţine prezentări în public cu mai multă convingere şi dezinvoltură.
 
La finalul cursului“Scena 1. Actul tau” te vei putea lăuda că ai stat în lumina reflectoarelor şi că ai pus în scenă o reprezentație. În plus, vei cunoaşte ce înseamnă dicţia, improvizaţia, mişcarea scenică, scenografia şi lucrul în echipă.
 
Cursul se va ţine săptămânal, în fiecare marți seară, din momentul în care se formează o grupă de 12 persoane (estimat: luna martie), de la 19:00. O sesiune de curs durează două ore jumătate. Preţul complet al cursului este de 800 de RON (16 ședințe – 4 luni), iar cei care achită integral primesc un discount special de 100 RON. Pentru mai multe detalii despre structură şi înscriere, te invităm să vizitezi această pagină.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu