Evenimente Go out

Call it Spring este prezent acum şi în AFI Palace Cotroceni

Call it Spring este prezent acum şi în AFI Palace CotroceniIn AFI Palace Cotroceni, se deschide magazinul Call it Spring, unul din cele mai cunoscute brand-uri internaţionale de încălţăminte. Oferind o gamă largă de stiluri, în linia ultimelor tendinţe, Call  it Spring este  „fahion la preţuri accesibile”.
 
Fondat în 1991 ca parte a grupului ALDO, Call it Spring oferă articole de încălţăminte şi accesorii de calitate superioară, fabricate în mod tradiţional. Design-ul produselor este inspirat de cele mai noi tendinţe impuse de capitale ale modei ca Milano, Paris sau New York.
 
Produsele Call it Spring se adresează tuturor, de la iubitorii de fashion cu gusturi sofisticate la tinerii cu vârsta cuprinsă între 15-25 ani, care preferă confortul şi produsele inspirate de cultura urbană. Combinând materiale elegante, contemporane, texturi atractive şi culori atrăgătoare, Call it Spring propune în fiecare sezon noi modele de încălţăminte.
 
Call it Spring este prezent în peste 550 de magazine din America de Nord, Orientul Mijlociu, Europa şi Asia. Magazinul din AFI Palace Cotroceni este deschis în intervalul 10:00 – 22:00 (D-J) şi între 10:00-23:00 în zielele de vineri şi sâmbătă.
 
Pentru mai multe informaţii despre noul magazin puteţi accesa www.callitspring.com,  www.aficotroceni.rosau pagina de Facebook, AFIPalaceCotroceni.
 
 
 
Despre AFI Palace Cotroceni
Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting .
Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

 
Pentru mai multe informaţii:
       Anca Scarlat
        Media Manager
       GolinHarris
       [email protected], 0741.278.903
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu