Evenimente Go out

“Be Abstract” – noua colectie de tricouri si bluze unicat

“Be Abstract” – noua colectie de tricouri si bluze unicat lansata de Liviu Mihai si Dress Up in Art

 

“Be Abstract” – noua colectie de tricouri si bluze unicatJoi, 12 iunie, intr-o atmosfera selecta, dominata de arta, Liviu Mihai si Dress Up In Art au lansat in editie limitata colectia de T-Shirts pictate manual, ce poarta semnatura artistului Liviu Mihai.

Piesele colectiei „Be Abstract” by Liviu Mihai si Dress UP in Art sunt articole unicate pictate manual si pot fi achizitionate din magazinul Galeriei Galateca, Zenya showroom, Galeria Designerilor Romani, Carturesti ROD, dar si direct de pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/Dressupinart. La cerere, exista si posibilitatea de a personaliza tricoul cu grafica dorita de client.

 

Gazda evenimentului a fost Palatul Noblesse – Centru de Arta si Evenimente, o locatie noua in Bucuresti si totodata perfecta pentru aceasta alegorie a simturilor si a artelor transpusa intr-un show artistic inedit. Toti cei prezenti s-au bucurat de momente speciale si antrenante, de la dans contemporan oferit de Simona Deaconescu si muzica de violoncel, pana la o expozitie de pictura realizata de artistul Liviu Mihai si  o prezentare fashion a noii linii de tricouri si bluze „Be Abstract”  marca „Dress up in Art”, care invita la introspectie si la libertatea in exprimare.

 

Pentru a admira creatiile realizate de Liviu Mihai, intrati pe www.liviumihai.com.

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu