Filme Go out

Agentul de la U.N.C.L.E.

Agentul de la U.N.C.L.E.Un film in care doi agenti ale celor mai puternice rivale din lume, America si Rusia, trebuie sa lucreze impreuna!
 
Agentul CIA Solo, interpretat de Henry Cavill, si KGB-istul Illya Kuryakin, interpretat de Armie Hammer, trebuie sa colaboreze pentru a o gasi pe Gabby Telle (Alicia Vikander), al carei tata, un briliant cercetator nazist, este unica sansa de a scapa de o amenintare globala.
 
De aici incepe toata nebunia! In primul rand, cei doi reprezinta varfurile agentiilor lor. Sunt foarte buni pe teren, dar au si orgolii incredibil de mari. Colaborarea lor nu inseamna nici pe departe ceea ce credeati. Totul se transforma intr-un joc de replici, pumni, gloante si salvari reciproce. Fiecare vrea sa dovedeasca celuilalt ca e cel mai bun!
 
Poate ideea filmului nu e originala, dar e un mix excelent de actiune si umor. Si mai are ceva inedit: toata actiunea se desfasoara in anii 60’.
 
Pana acum avem asa: adrenalina, actiune, o avalansa de testosteron si multa bataie! Totul este adus in echilibru de frumoasa Alicia Vikander. Aceasta nu interpreteaza rolul “printesei supuse, care asteapta sa fie salvata”. Este un personaj inventiv, competent si foarte bine antrenat, astfel ca cei trei fac o echipa aproape imbatabila!
 
Actiunea este dozata si controlata foarte bine, tinandu-ne mereu in suspans, ceea ce inseamna ca regizorul Guy Ritchie si-a facut foarte bine treaba.
 
Desi criticii nu au fost foarte draguti cu acest film, considerandu-l superficial si modest, eu vi-l recomand pentru o seara de weekend, in primul rand pentru ca are umor si merita savurat intr-o seara de toamna.
 
Film aduce un pic a James Bond, plin actiune, lifestyle si lux!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu