Filme Go out

Minionii

MinioniiCele mai iubite, indragite si amuzante personaje animate din ultimii ani ajung din nou pe marile ecrane!
 
Pierre Coffin si Kyle Balda au hotarat ca, in aceasta noua poveste, sa raspunda la intrebarea : Stiti de unde vin Minionii? .
Cu totii stim ca menirea lor in viata este sa-l gaseasca pe cel mai mare, mai rau, crud si periculos ticalos din istorie, pentru a-l sluji!
 
Kevin, Bob si Stuart pornesc intr-o aventura palpitanta si plina de obstacole pentru a gasi un ticalos pe masura asteptarilor si dorintelor lor, salvandu-si semenii de neimplinirea de a nu fi condusi de cel mai malefic personaj de pe Pamant! Asa isi incep cei trei simpatici aventura in lumea intreaga.
 
Si o vor gasi pe Ea, Scarlet Overkill, a carei voce apartine actritei Sandra Bullock, prima super ticaloasa din toate timpurile. Astfel, Kevin, Bon si Stuart se trezesc calatorind de la New York la Londra, apoi pana in Antarctica, pentru a indeplini o misiune imposibila, si anume salvarea speciei minionilor de la disparitia de pe fata Pamantului.
 
Este un film animat pentru toate varstele. Pentru copii va fi magic, pentru adulti va fi o comedie apetisanta. Te vei distra de minune urmarind aventurile celor trei si vei trai fiecare scena la maxim, fara sa poti ghici ce va urma.
 
Personajele noastre, cu un aspect de plastilina galbena, au propria limba (un amalgam de engleza, franceza, italiana si franceza), pe care doar ei o inteleg, dar ale caror mimica si gesturi te fac sa intelegi exact ce gandesc, ce vor, ce spun si ce intentii au.
 
Chiar daca nu are o poveste bine inchegata, adevarul este simplu: aceste personaje reusesc sa umple salile de cinema, iti trezesc curiozitatea si te destind. Nu e nevoie de mai mult de atat. Trebuie doar sa te relaxezi si sa le urmaresti aventurile cu inima deschisa.
 
Din acest film am invatat ca niciodata nu trebuie sa uitam sa fim copii din cand in cand!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu