Gastronomie Reteta ta

Teoria si practica ratei, cu vinuri frantuzesti

Teoria si practica ratei, cu vinuri frantuzestiLuni, 16 noiembrie de la ora 19.30, la Voila Bistro

Voila! Ne pregătim de o cină în stil franțuzesc cu accente gourmet, vinuri sofisticate și premii pentru …îndrăgosiți. Radu Dumitrescu, a.k.a. cookatar, ne povestește "tot ce am vrut vreodată să știm despre rață si nu am avut pe cine să întrebăm", iar Marius Bratu, somelierul Halewood Wines, asortează meniului special al serii vinuri din Languedoc.

Meniu 

·  Mini quiche provensal cu gâscă afumată, pe pat de salată verde și sos de muștar franțuzesc Dijon Maille
·  Pulpă de rață confiată cu cartof copt, trufe și ceapă verde
·  Desert în stil franțuzesc: bar des fromages – brânzeturi naturale, rulouri cu mirodenii, cașcaval și telemea Lact IQ by Elcomex. 

Vinuridin Languedoc . H de l’Hospitalet, Gerard Bertrand.  L’art de vivre les vins du sud  Sauvignon Blanc. O expresie minunată de fructe elegante și vivace. Vioi și proaspăt cu tenta minerală.

Grenache, rose.Un vin curat, cu arome delicate de delicate de fructe de pădure si pere. Baza de fructe coapte e prezentă și pe palatin, persistând către final.
Cabernet Sauvignon. Olfactiv, dezvoltă arome intense de fructe negre: coacaze și prune, împreună cu note de piper negru și condimente dulci. Catifelat, elegant, cu taninuri bine structurate, prezintă un echilibrat desăvârșit și un final lung. 

Cadouri pentru cei care vin in cuplu – vinuri frantuzesti Gerard Bertrand. Cadouri pentru toata lumea din partea Maille. 

Taxa de participare. DA. 85 lei persoană

Rezervările sunt neaparat necesare:
Adriana 0731631837, [email protected], Irina 0720906933

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu