Gastronomie Reteta ta

Surprizele delicioase, in Saptamana Italiana

Din 20 iunie, Lidl te invită să descoperi deliciile din bucătaria italiană. Vei regăsi gusturile și aromele autentice mediteraneene în produsele din gama Italiamo, care te vor purta pe meleagurile italienești.

Surprizele delicioase, in Saptamana ItalianaLegenda spune că pizza își are originile în Italia, când, în 1889, regele Umberto și soția sa, Margherita au mers într-o vizită în orașul Napoli. La acea vreme, pizza avea forma unei plăcinte obișnuite. Însă, pentru a-l impresiona pe rege, un bucătar a ales să îmbunătățească rețeta clasică și, astfel, putem savura astăzi binecunoscuta pizza „Margherita”.

Lasă-te și tu inspirat de diversitatea ingredientelor de origine italiană și surprinde-ți invitații la masă cu o pizza delicioasă. Poți să o pregătești chiar tu, cu un topping din Prosciutto di San Daniele (12.99 lei),Provolone picant (11.99 lei),măsline verzi Bella di Cerignola (7.99 lei) și sos de roșii cu busuioc (4.49 lei/700g). Pentru a o găti într-un mod autentic, încearcă setul de copt (44.99 lei/set) din gama Ernesto, cu care poți prepara simultan până la 4 pizza și folosește accesoriile de bucătărie din inox, precum rola pentru tăiat pizza (8.99 lei/buc) și lingura pentru sos (8.99 lei).
Cum dintr-o masă în stil italian nu pot lipsi preparatele mediteraneene, încearcă și tu fructele de mare în panadă (9.99 lei) sau scoicile cu sos (9.99 lei). Încântă-ți apropiații cu o cină italienească rapidă, gătită cu produsele delicioase din gama Italiamo de la Lidl. Cocktailul de fructe de mare (14.99 lei) sau preparatele mediteraneene (9.99 lei) sunt deja pregătite și congelate pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să alegi dacă le prepari la tigaie sau în cuptor, iar, după masă, să servești un pahar de Limoncino di Sorrento (24.99 lei/0.5L).
În Săptămâna Italiană te așteaptă surprize delicioase. Acceptă provocarea de a pregăti cea mai bună porție de paste italienești chiar la tine acasă. Încearcă mașina de făcut paste (89.99 lei) de la Lidl și savurează o rețetă tradițională de pe meleagurile Italiei. Le poți prepara cu sos de roșii (6.99 lei) sau sos pentru paste (6.99 lei). Pentru un plus de savoare, poți adăuga și bucăți deParmigiano Reggiano D.O.P. (7.99 lei/100g). Servește-leîn farfurii speciale pentru paste (34.99 lei/set), alături de un pahar de vin albGavi (19.99 lei/0.75L) sau de vin roșuChianti Riserva (24.99 lei/0.75L).
Încheie masa cu un desert italienesc (12.99 lei) sau cu o porție de biscuiți fragezi cu frișcă și miere (5.49 lei). Tot la desert poți savura și croissante cu cremă (9.99 lei), alături de un espresso obținut din boabe de cafea Espresso Magnifico (34.99 lei).
Din20 iunie te vei putea bucura de produsele care te-au cucerit în cele 11 săptămâni Italiamo. Pastele Trottole Tricolore (4.99 lei), Cannelloni (3.99 lei), roșiile tocate cu condimente (2.99 lei), Mortadella Bologna (5.99 lei), deliciosul iaurt cremos italienesc (2.19 lei) și multe alte delicii mediteraneene te așteaptă în fiecare magazin Lidl din țară.
Buon appetito!

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu