Gastronomie Retete traditionale

Supa de varza murata


Ingrediente

– 1 varza murata
– 4 cepe verzi
– 100g bulion
– telina
– 4 morcovi
– marar
– patrunjel
– 2 ardei verzi

Mod de preparare
Varza murata, cepele, telina, ardeii, morcovii se taie
marunt si se pun in oala de supa, ce contine 1/5 litri
apa. Se lasa la foc mic timp de 15 minute. Dupa care se
adauga mararul si patrunjelul, tocate marunt, plus bulionul.
Se amesteca si se lasa inca 30 de minute la foc mic.
Nu este recomandat sa mai adaugam sare din cauza faptului
ca varza este deja acra, si sarea mai mult ar dauna decat
ar da gust supei.
Dupa ce a trecut timpul de fierbere si trebuie servita
supa, dupa gust, se poate adauga in farfurie cate o lingura
de smantana.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu