Ingrediente
jumatate de litru de apa, 200 g de smantana, 10 catei
de usturoi, o ceapa, sare, piper macinat, nucusoara,
zeama de lamaie, jumatate de cana de cascaval ras, oregano,
jumatate de unt, 3 linguri de faina
Mod de preparare
Se curata ceapa (si se taie marunt) si usturoiul, care
se taie in felii subtiri. Se pun impreuna in tigaie, in
care e pus in prealabil untul, si se lasa la rumenit.
Se adauga faina, apa si smantana intr-o oala si se lasa
la fiert timp de 30 de minute. Dupa ce s-a fiert se adauga
ceapa si usturoiul rumenit, si se amesteca treptat presarand
usor cu sare, piper, nucusoara si zeama de lamaie.
Se pune compozitia in boluri si se ornamenteaza pe deasupra
cu cascavalul ras si oregano, patrunjel si smantana. Pofta
mare! |
Adauga comentariu