Cartea de bucate Gastronomie

Salata bulgareasca


Ingrediente
Brânza telemea 0,300 kg
Sunca de Praga 0,100 kg
Rosii 0,400 kg
Ceapa verde sau de apa 0,100 kg
Ardei iute 1 buc.
Ardei gras diferite culori 0,200 kg
Marar si patrunjel 1+1 leg.
Ulei 50 ml
Piper macinat 2 g
Boia de ardei 2 g
Sare 10 g
Castraveti verzi 0,100 kg
Masline fara sâmburi 0,100 kg

Mod de preparare
Se prepara la fel ca la salata de sezon de la Reteta nr.54
la care se adauga brânza si sunca taiate cubulete,
maslinele taiate rondele sau în patru. Se serveste
cu verdeata pe deasupra. Timp de preparare 20 de minute.
Se consuma ca gustare înaintea preparatului de baza.

Aceasta reteta se gaseste in cartea:
"199 Retete usoare si gustoase" de Rodica Ecaterina
Velescu.
Pentru a comanda aceasta carte: www.amaltea.ro

Amaltea

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu