Aperitive Gastronomie

Salata boeuf


Ingrediente
In functie de cantitata dorita, puteti fierbe cartofi,
morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, castraveti acri,
piept de pui, mazare, masline.
– 3 oua
– ulei

Mod de preparare
Tai cubulete toate legumele si pieptul de pui dupa ce
acestea au fost bine fierte. Se pun intr-un bol si se
amesteca bine
cu maioneza.
Maioneza se prepara astfel: se pun 3 oua la fiert, dupa
care se iau galbenusurile si se sfarama intr-o farfurie
cu un galbenus crud. Se amesteca pana ce rezulta o pasta
dupa care adaugati treptat cate o lingura de ulei. Amestecati
continuu pana obtineti cantitatea dorita.
Dupa acestea salata se pune pe un platou si se orneaza
cu ajutorul maionezei, dar si cu patrunjel verde si masline
sau feliute de ardei, castraveti etc.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu