Desert Gastronomie

Răsfață-te cu dulciuri couture

Răsfață-te cu dulciuri couture

Grace Couture Cakes, primul atelier couture de cofetărie din Bucureşti, dă formă celor mai rafinate dulciuri, pentru a celebra momentele speciale şi poveştile de iubire din viaţa fiecăruia dintre noi. 
 
“Am creat Grace Couture Cakes din dorinţa de a aduce un plus de valoare evenimentelor speciale, prin torturi şi dulciuri create sur mesure, punând laolaltă reţete clasice, ingrediente de top şi pasiune pentru frumos, într-un pachet de consultanţă personalizată. “ spune Alina Sudriu, manager Grace Couture Cakes
 
Grace Couture Cakes combină ingrediente naturale de cea mai bună calitate cu un design exclusiv devenind astfel cadouri creative sau element de bază în conceptul oricărui eveniment special. Atelierul foloseşte doar ingrediente naturale, de calitate superioară, fără conservanţi şi aditivi. “Punem preţ pe atenţia faţă de detalii, de la designul iniţial până la aromele deosebite pe care le creăm şi le combinăm pentru a se adapta perfect gusturilor şi dorinţelor clienţilor noştri”.  (Alina Sudriu)
 
Orice comandă Grace Couture Cakes începe cu o discuţie sau o întâlnire preliminară, în care se traseaza liniile conţinutului, stilului şi decoraţiunilor dorite, care vor completa povestea evenimentului. La întâlnirea de consultanţă veţi putea degusta diferite tipuri de tort pentru a stabili care sunt texturile şi aromele preferate şi veţi beneficia de sfaturile specialiştilor Grace Couture, care se vor asigura că produsul final este în armonie perfectă cu dorinţele dumneavostră.
 
Din echipa Grace Couture Cakes fac parte cofetari cu experinţă de top, talentaţi artişti plastici şi consultanţi, care vă pot ajuta să alegeţi mixul perfect de dulciuri (torturi, cupcakes, macarons, prăjituri sau candy bar-uri)pentru orice ocazie: nunţi, petreceri private si corporate, botezuri şi petreceri pentru copii, aniversări şi evenimete speciale, editoriale/evenimente fashion.

La scurt timp de la lansare Grace Couture Cakes a devenit Furnizor al Casei Regale a României.
www.gracecc.ro, Str. Cornescu nr. 5, Telefon 0720196456

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu