Gastronomie Reteta ta

Prânzul la Paul, mai delicios cu noile oferte „Menu du jour”

Prânzul la Paul, mai delicios cu noile oferte „Menu du jour”Brutăriile Paul își diversifică oferta pentru prânz sub umbrela „Menu du jour. Pentru o masă în stil franțuzesc, clienții se pot delecta cu patru combinații de produse la prețuri speciale, iar pentru o gustare lejeră, ei pot savura cele mai noi produse din meniul Paul: supa cremă de legume sau supa franțuzească de ceapă.

Oferta „Menu du jour” conține patru combinații delicioase: sandwich în croissant și tartă cu fructe, sandwich și ecler, supă și quiche sau supă și sandwich. Noile meniuri sunt disponibile în toate brutăriile Paul din București, iar în locațiile de tip chariot sunt disponibile variantele care nu includ supe.

Menu du jour te ajută să combini mai ușor și mai avantajos produsele preferate din meniul Paul. Iar supele sunt gustarea perfectă pentru toţi cei care îşi doresc un prânz ușor, bogat în vitamine şi foarte gustos. Ele sunt preparate după reţete franţuzeşti, lejere și perfecte pentru o dietă echilibrată”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Supele Paul se regăsesc atât în ofertele speciale „Menu du jour ”, cât și separat. De asemenea, cei care doresc să savureze produsele „Menu du jour ” la birou sau acasă au posibilitatea de a le lua la pachet.

Pentru mai multe detalii despre „Menu du jour”, urmăriţi pagina de Facebook Paul România.

*****

Despre Paul

Cu o tradiție de 125 de ani Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține până în momentul de față 11 brutării. Acestea se găsesc în Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Ploieşti Shopping City, dar și ca locaţii de tip chariot în

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu