Desert Gastronomie

Fructe de padure cu scortisoara



Este inca vara, sezonul fructelor de padure.
Profitati si cumparati in cantitati cat mai mari, si corpul
vostru va va multumi, radiind de sanatate. Pe langa nenumaratele
vitamine, fructele de padure sunt si bogate in fibre,
avand un procent mai mare decat alte fructe.
Dat fiind aceasta, fructele de padure se digera foarte
usor, fiind singurele fructe recomandate de nutritionisti
sa fie consumate imediat dupa masa (spre deosebire de
alte fructe, pentru care regula spune sa astepti cel putin
2 ore dupa masa, pentru a putea fi digerate bine).

Daca vrei ceva mai deosebit decat zmeura, mure sau afine
mancate simplu (desi si asa delicioase), iata combinatia
dietetica pe care ti-o recomandam noi.

Mod de preparare:

1.
Spala bine fructele de padure alese. Lasa-le un pic la
frigider sa fie reci si delicioase!

2.
Adauga un sfert de lingurita de indulcitor, si amesteca
bine.

3.
Presara scortisoara cu indulgenta. Combinatia are un gust
divin!

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu