Cartea de bucate Gastronomie

Frigarui de porc


A
venit vara, iar in weekenduri ce distractie si modalitate
mai buna poti avea decat o fuga pana la munte, ori pana
la cea mai apropiata padure, pentru un mic picnic alaturi
de iubit sau intre prieteni? Special pentru aceasta, noi
va prezentam in continuare o reteta simpla de realizat,
cu un rezultat delicios: frigarui din carte de porc, cu
legume.

Ingrediente
– 1 kg carne de porc
– 3 rosii
– 2 ardei grasi
– 2 cepe mari
– sare, piper, condimente

Mod de preparare
Carnea pentru frigarui, aleasa astfel incat sa aiba si
portiuni de grasime, se spala si se taie cubulete. Rosiile,
ardeii si ceapa sa spala bine si se taie. Rosiile se taie
in felii rotunde, subtiri.
Pe bete speciale de frigarui se pun bucatile de carne
si feliile de legume, alternate. Trebuie avuta grija ca
fiecare frigaruie sa contina cel putin 2 bucati de grasime,
pentru ca sa nu se usuce.

Se condimenteaza bine, cu piper, sare sau condimente speciale
pentru grill.

Se lasa pe gratar pana se prajesc bine.

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu