Cosmetica si machiaj Frumusete

Un machiaj sub 10 minute!

Un machiaj sub 10 minute!

Timpul, uneori, este prea scurt pentru a ne aranja asa cum ne-am dori, dar nici nu am vrea sa iesim din casa ciufulite si nemachiate.

Primul pas e sa-ti speli fata cu apa foarte rece, pentru a inchide porii si pentru a-ti trezi celulele la viata. Apoi aplici o crema hidratanta pe tot tenul si chiar si pe gat.

Dupa un minut incepi sa te dai cu fond de ten in mod egal pe toata fata, inclusiv pe pleoape, sub ochi, pe barbie, nas etc. Cel mai usor este fie cu un burete, fie cu degetele.

Nu uita sa folosesti anticearcanul pentru cercurile intunecate sau chiar pentru cosurile care nu au vrut sa dispara peste noapte.

Apoi faci o linie subtire, curbata si armonioasa, cu ajutorul tusului sau creionului negru, pe pleoapa de sus. Aplici doua straturi cu rimel si gata! Ai terminat cu ochii.

Pe obraji aplici ori doua pufuri de pudra translucida, ori un pic de roz, cat sa ofere putina culoare si stralucire.

Buzele imbracate intr-un gloss de culoare deschisa inspira naturalete. Vrei sa fie mai apetisante? Atunci foloseste un gloss de acest fel.

Nu ai nevoie de mai mult de atat pentru un aspect curat, gingas si natural, care sa te faca mai interesanta, frumoasa si plina de incredere.

Sa fim shiny cand incepe ziua!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu