Frumusete Ingrijirea parului

Spray-ul pentru finisare SATINIQUE, exclusiv de la Amway

Spray-ul pentru finisare SATINIQUE, exclusiv de la AmwaySpray-ul pentru finisare SATINIQUE, exclusiv de la Amway, conferă o fixare medie coafurii pe durata întregii zile

O apariție perfectă necesită o îngrijire specială a părului! Cele mai multe femei știu că pentru a se bucura de un păr sănătos și plin de strălucire este indicat să adopte un regim de produse care se adresează fiecărui tip de păr și cerințelor sale specifice! Amway prezintă spray-ul pentru finisare SATINIQUE: produsul perfect pentru o fixare medie a coafurii! Inspirat din stilul de viață activ al femeilor, spray-ul pentru finisare acționează rapid, iar rezultatul nu se lasă așteptat.

Noul produs SATINIQUE conține un amestec special de polimeri pentru coafare și agenți de îngrijire delicați pentru o susținere maximă a coafurii pe durata întregii zile!

Formula ușoară, nu încarcă părul și aranjează firele rebele

Spray-ul pentru finisare SATINIQUE prezintă o formulă ușoară, care nu lasă urme pe păr, nu este lipicioasă și nu îngreunează părul. Spray-ul fin pentru finisare conține un amestec special de polimeri pentru coafare și agenți de îngrijire delicați pentru o susținere maximă și o senzație plăcută la atingere.

Perfect pentru a finaliza coafura și a ține sub control firele rebele, spray-ul SATINIQUE conferă un aspect îngrijit, lăsând părul catifelat și strălucitor.

Control pe durata întregii zile și senzație plăcută la atingere

Noul spray de finisare SATINIQUE este un produs suficient de delicat pentru a putea fi utilizat de mai multe ori pe zi. Rezistă 24 de ore, în condiții de umiditate, căldură și activitate, acționând împotriva încrețirii părului, chiar dacă se modifică gradul de umiditate.

 Aplicarea spray-ului de finisare printr-o simplă pulverizare conferă susținere și control pentru obținerea unei coafuri perfecte, pe care orice femeie și-o dorește! Spray-ul SATINIQUE este un produs grozav care îți lasă părul catifelat și strălucitor pe parcursul întregii zile, fiind recomandat pentru toate tipurile de păr.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu