Frumusete Ingrijire corporala

Uleiul de Argan-elixirul tineretii


Elixirul frumusetii - Uleiul de Argan

În Maroc creşte un copac minune numit argan, care secretă un ulei esenţial cu proprietăţi miraculoase asupra organismului uman. Ideal pentru a găti bucate delicioase şi sănătoase, minunat în tratamentele de înfrumuseţare şi întinerire, uleiul de argan este un ingredient ce va deveni în curând nelipsit din dulăpioarele noastre de cosmetice.

Cu un conţinut impresionant de vitamina E, uleiul de argan este ideal pentru combaterea ridurilor şi redarea elasticităţii şi fermităţii pielii. De asemenea este un sprijin de nădejde în lupta pe care pielea noastră o dă în permanenţă cu frigul, radiaţiile sau poluarea. Uleiul de argan nu îşi restrânge efectele minunate doar asupra pielii ci participă cu succes la îngrijirea părului, căruia îi redă strălucirea şi la menţinerea sănătăţii şi frumuseţii unghiilor şi cuticulelor.

Uleiul de argan poate fi folosit ca atare sau ca ingredient în creme, loţiuni, măşti, tincturi, şampoane, etc. Este nemaipomenit ca ulei de masaj sau ca ingredient de relaxare adăugat în apa pentru baie. Uleiul de argan este unul dintre răspunsurile inteligente ale naturii în sprijinul menţinerii sănătăţii şi frumuseţii femeilor.

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu