Cosmetica si machiaj Frumusete

Gloss-ul care isi schimba nuanta


Frumusete - Gloss-ul care-si schimba culoarea in functie de starea de spirit

Soţul meu mă întreabă de multe ori: „Cum este posibil ca acum să fie atât de dulce şi de calmă când cu un minut în urmă erai o scorpie?” Nici eu nu ştiu să răspund la o asemenea întrebare. Probabil că ţine de sensibilitatea femeii, de capacitatea ei de a urla ca o fiară atunci când mândria îi este călcată în picioare şi să se topească atunci când simte că este iubită. Pentru noi, femeile, lucrurile sunt simple şi perfect explicabile, pentru ei însă totul pare complicat şi face parte dintr-o conspiraţie menită să le provoace confuzie.

Pentru a-i ajuta să „anticipeze” fiecare schimbare de dispoziţie, pentru a-i pune în gardă înainte de orice explozie de plâns, de exemplu, a apărut pe piaţă un gloss miraculos, care îşi schimbă nuanţa în funcţie de dispoziţie. Glossul se va vinde (din câte ştiu) cu un ghid de interpretare al nuanţelor, fiecare fiind asociată cu o anumită „stare”.

Folosind un astfel de gloss, vom deveni acele cărţi deschise pe care partenerii noştri le visează. Pentru ei va fi util, căci vor şti când să-şi ia tălpăşiţa şi când să stea prin preajmă. Pe noi însă nu ne va ajuta cu nimic, pentru că nu prea cred că, dacă vor putea eticheta felul în care ne simţim, vor şti şi cum să se comporte în consecinţă. Sau poate da…

Glossul care îşi schimbă nuanţa este oricum o descoperire interesantă şi merită testată, fie şi doar pentru a vedea panica în ochii partenerului atunci când tenta buzelor se schimbă şi căutând repede instrucţiunile pentru a descoperi cu o secundă înainte ceea ce îi aşteaptă.

foto Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu