Frumusete Ingrijirea parului

Tunsorile bob in 2011

Tunsorile bob in 2011Multe dintre cititoarele noastre inca nu sunt sigure daca tunsorile bob vor fi in voga si in 2011, dar ele trebuie sa stea linistite in aceasta privinta deoarece si anul urmator va intampina cu mare bunavointa stilul bob indiferent daca e vorba despre parul scurt, lung sau mediu.

Foarte cerute vor fi se pare tunsorile bob versatile precum blunt bob si layered bob, care permit schimbarea lookului de la o zi la alta, dar la fel de cautate raman si stilul bob clasic cu breton, foarte potrivit pentru orice ocazie care cere eleganta, rafinament si prospetime.

Tunsorile bob pentru par mediu depasesc cumva canoanele stilistilor, in aceasta situatie particulara fiind posibil sa potrivesti in voia cea buna si cu mare arta atat lungimea si forma parului cat si textura sa, mai dura sau mai moale, matasoasa sau ondulata. Aceasta tunsoare este foarte versatila si, important, merge de minune la orice varsta si in orice sezon.

Parul mediu este o baza excelenta de plecare pentru orice tip de fata, ajutand stilistul sa se decida mai usor pentru un model sau altul de tunsoare. Tunsorile bob pentru par mediu nu necesita o ingrijire deosebita, parul trebuind uscat foarte bine si apoi fiind nevoie de o perie si un pieptene pentru a mentine forma initiala data de stilist. Femeile iubesc aceasta tunsoare deoarece se pot misca cu usurinta si nu intarzie niciodata de la indatoririle lor zilnice.

Tunsorile bob pentru par scurt pot fi moderne sau clasice insa necesita o atentie marita fata de cele adresate parului mediu, fiind de aceea potrivite mai ales pentru ocaziile speciale unde se cere un plus de stralucire si de gingasie. Se poate initial opta pentru o tunsoare mediu spre scurt, daca nu exista siguranta ca rezultatul pentru parul scurt va fi intru totul satisfacator.

Tunsorile bob pentru par scurt sunt in primul rand destinate fetelor patrate sau celor ovale, usor plinute, in restul cazurilor fiind nevoie de un plus de maiestrie din partea stilistului pentru a se obtine rezultate de exceptie si nu doar un look placut, dar nu si foarte inspirat. De obicei tunsorile pentru parul scurt sunt simetrice, cu breton si linii drepte si permit mai rar contrastele, dar acolo unde textura parului va permite se poate opta si pentru asimetrii de efect.

Stilul layered bob este o gaselnita foarte de succes a stilistilor, care ofera in special tinerelor posibilitatea de a-si schimba aspectul de la o zi la alta, fara a mai fi nevoite sa treaca si pe la salonul de frizerie. Intr-o zi iti poti asuma un look sofisticat, cu un par lins si simetric asezat, pentru ca a doua zi tunsoarea sa se schimbe radical catre un aspect ondulat si usor neglijent, foarte potrivit pentru intalnirile informale.

Parul lung nu permite prea multa inventivitate din partea stilistilor si de aceea aici se recomanda stilul bob mai conservator cu volum lateral si cu bucle cu efect care sa indulceasca putin aspectul conservator. O fata ovala, subtire sau triunghiulara va beneficia din plin de aceasta tunsoare, dar pentru parul lung exista oricum si alte propuneri mult mai ofertante decat stilul bob.

Nu trebuie deci sa va faceti griji pentru la anul daca sunteti fani mari ai stilului bob. Ramane la moda si nici nu e de mirare data fiind diversitatea de tunsori pe care le propune. Trebuie insa sa va faceti mari probleme daca va veti fi pierdut stilistul de lux deoarece acestia parca ar dori cu totii sa se reorienteze profesional sau sa emigreze in masa, atat de scumpi la vedere ajungand ei sa fie in ultima vreme prin saloanele noastre de frizerie.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu