Cosmetica si machiaj Frumusete

Tendinte in machiaj pentru primavara-vara 2011

Tendinte in machiaj pentru primavara-vara 2011Noutatile in materie de machiaj propuse pentru anul acesta de catre stilisti vor continua si pe tot parcursul anului 2011, existand si unele tendinte de-a dreptul avangardiste si provocatoare la care puteti sau nu si voi sa aderati, in functie de varsta si tipul aparte de personalitate. Imbracamintea merge in primavara-vara 2011 la unison cu machiajul, fiind de aceea bine sa luam in considerare o schimbare completa de look pentru viitorul apropiat.

La fel ca si anul acesta, si la anul se vor incuraja foarte mult aparentele de naturalete si de prospetime sugerate atat prin machiaj cat si prin imbracaminte si accesorii. Trendul ne recomanda sa potentam frumusetea noastra naturala cu machiajul cel mai potrivit, dar se permit si multe accente indraznete atat timp cat acestea completeaza de minune profilul nostru obisnuit.

Gura si buzele pot fi afisate cat mai senzual, iar pentru a se atrage atentia asupra acestei zone a fetei se propun culori de rujuri precum rosul-aprins, portocaliul, rozul senzual, toate de preferat cu aspect mat. Genele de asemenea sunt de evidentiat in noul sezon printr-o mascara neagra, iar pleoapele pot fi sugerate foarte subtil prin culori neutre, care sa nu fure impresia de simplitate creata de genele bine subliniate.

Ochii, atunci cand sunt cu adevarat frumosi si cer sa ii evidentiezi prin machiaj, pot fi insotiti de aceleasi culori ca si cele propuse pentru rujuri, respectiv portocaliu, roz, verde sau albastru. In special seara aceste culori va pot prinde de minune insa va fi nevoie si de o atentie speciala acordata tenului deoarece cele mai mici imperfectiuni prezente aici vor impieta serios asupra impresiei finale.

Machiajul smokey-eyes (ochi fumurii) ramane la fel de popular si pentru 2011, deoarece reuseste intotdeauna sa scoata in evidenta culoarea naturala a ochilor. In plus, este simplu de realizat si apeleaza la negru si gri, culori care subliniaza bine ochii. Nici un albastru-inchis nu este de evitat daca veti crede ca va avantajeaza mai mult. Foarte cerute vor incepe sa fie culorile la moda precum movul deschis (lavanda), cremul, galbenul, bejul sau bleu pal pe langa deja amintitele roz, portocaliu, gri, negru si rosu-aprins.

Succesul nostru in primavara-vara 2011 va fi in buna masura o problema de atitudine, iar dificultatea majora o vom intampina cam toate exact aici, in alegerea unui look inspirat, care sa ne evidentieze frumusetea naturala si sa ne permita in egala masura sa facem si unele retusuri necesare atunci cand situatia o impune. In ciuda declaratiilor binevoitoare ale stilistilor nu va fi deloc un sezon usor pentru noi din punct de vedere a machiajului si a vestimentatiei.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu