Beauty quizz Frumusete

Tratamentele inovatoare, cheia tineretii

Anii trec iar viata noastra este marcata de stres. La birou, acasa, in trafic, oriunde avem treaba exista cel putin un factor de stres.  Suntem intr-un secol marcat de viteza iar noi trebuie sa facem fata cu brio tuturor factorilor care pot dauna corpului nostru, atat fizic cat si psihic.
Tratamentele inovatoare, cheia tineretii
Nervi, agitatie, oameni care ne pun piedici. Ne evervam si nu suntem constienti de efectele care se vad cu timpul asupra corpului nostru.
Tenul are cel mai mult de suferit.  Praf, fum de tigara, prea multa cafea si multi alti factori care ii dauneaza. Aparitia ridurilor nu pare departe, insa cel mai sigur este sa le amanam aparitia, suntem prea tinere pentru acestea. 

Parul este un element cheie al frumusetii unei femei.  Un par bogat, stralucitor si sanatos, acest ansamblu este dorit  de  orice femeie.  Principalul efect al caderii parului este stresul, pe langa alimentatia nesanatoasa sau viciile. De aceea regenerarea parului este vitala pentru frumusetea noastra.

Sub influenta stresului, intreg organismul are de suferit. Slabim, ne ingrasam, mancam nesanatos sau poate oscilam in greutate.  In acest fel apar vergeturi, apar probleme ale pielii si alte probleme care ne fac mai putin atragatoare.
Pentru toate aceste probleme solutia vine de la electronic-doctor care ne poate oferi ajutorul necesar pentru ca noi sa aratam bine, sa ne simtim bine si sa facem fata factorilor externi care sunt de fapt, provocarea noastra zilnica.
Reducerea ridurilor acum este posibila chiar daca acum cativa ani sansele unui ten impecabil erau destul de mici. Nu e niciun secret ca ridurile din momentul in care s-au instalat pe chipul nostru nu mai sunt sanse sa dispara, ci doar reduse iar aspectul lor diminuat. Putem imbunatati, multumita tehnologiei.
Tot tehnologiei si priceperii doctorilor trebuie sa multumim si pentru modalitatile inovatoare de regenerare a parului. Parul isi pierde din frumusete si din bogatie prin utilizarea placii de indreptat, a diferitelor schimbari. In urma unei idei, cum ar fi sa fiu roscata? spre exemplu, parul are de suferit; se usuca, nu mai are stralucire insa tot prin tratamente isi revine.
Principala idee, ca si in viata de zi, este ca nimic nu isi revine fara tratament si nicio schimare nu vine din cer, fara niciun efort.
Asadar, ne gasim timp in agenda  pentru a fi acolo unde putem gasi rezultate si unde putem fi multumite de rezultate.
Nu este greu, trebuie vointa, timp si dorinta de a arata mai bine.
 
 
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu