Beauty quizz Frumusete

S-a lansat oficial BeautyMaker.ro

S-a lansat oficial BeautyMaker.ro, platforma de responsabilitate socială a Beauty Water Q10 România

S-a lansat oficial BeautyMaker.roIn data de 6 Februarie BeautyMaker.ro, a fost lansat oficial. Blogul este platforma campaniei Frumusețea vine din interior, o inițiativă Beauty Water Q10 România, prin intermediul căreia se dorește promovarea ideii de frumusețe naturală, susținută de un stil de viață sănătos. Între colaboratorii blogului se numără specialiști în beauty, nutriționiști și antrenori de sport.

Evenimentul a inclus 3 workshopuri ținute de specialiști în frumusețe, nutriție și fitness. Alături de Dana Bosîncianu Ciobotar, artizan de cosmetice naturale Le Bonton, participantele au învățat cum să își prepare singure produse cosmetice, iar Tania Bordian, antrenor personal de fitness Sky Wellness, a vorbit despre importanța mișcării ca parte importantă a unui stil de viață sănătos. Corina Matei, expert în nutriție și principii alimentare sănătoase în cadrul Total Wellness Prosper Plaza, a punctat elementele-cheie ale unei diete corespunzătoare.
"Am inițiat acest proiect știind că frumusețea înseamnă, în primul rând, sănătate, spune Ioana Mîndru, manager Beauty Water Q10 România. Nu doar produsele potrivite de îngrijire sunt cele care fac o femeie frumoasă – la fel de importante sunt alimentația, hidratarea și sportul. Ne dorim ca BeautyMaker.ro să devină o resursă pentru persoanele care vor să își mențină frumusețea într-un mod natural și, mai ales, sănătos," adaugă aceasta.
Blogul este structurat în 4 secțiuni: Editorial, Beauty, Nutriție și Sănătate. Fiecare dintre ele conține sfaturi, studii și idei utile pentru cititorii preocupați de stilul lor de viață. BeautyMaker.ro face parte din campania Frumusețea vine din interior,  prin intermediul căreia se dorește încurajarea publicului de a miza pe frumusețea naturală.
Evenimentul a avut loc la DADA Restaurant din București și a reunit jurnaliști și bloggeri de beauty.

Despre Beauty Water
Beauty Water Q10 este prima băutură pentru frumusețe de pe piața din România. Produsul a fost creat de o companie fondată de o familie cu o istorie de 150 ani în domeniu, Hassia Mineralquellen GmbH & Co. KG , una dintre cele mai mari companii de ape minerale, din Germania. Beauty Water Q10 este o bautura wellness care asigură necesarul zilnic de coenzima Q10 și îl suplimentează pe cel de vitamina E cu 6 mg (50% din doza zilnic recomandată). De asemenea, dispune de inovatoarea formă solubilă a coenzimei Q10, care presupune creșterea nivelului de absorbție și acțiune asupra ridurilor, dar și încetinirea procesului de îmbătrânire, în general.
Despre Beauty Maker
BeautyMaker.ro este un proiect de responsabilitate socială dezvoltat de echipa BeautyWater Q10 România, care lansează campania “Frumusețea vine din interior”, prin intermediul căreia dorește să încurajeze toți consumatorii/oarele de BeautyWater Q10 să mizeze pe frumusețea lor naturală, care este unică și care îi/le face atât de speciali/le. În viziunea echipei BeautyMaker.ro frumusețea nu se păstrează numai dacă bem apă sau dacă facem sport, ori dacă mâncăm sănătos, ci dacă le facem pe toate constant și corect. De aceea Beauty Water Q10 România s-a gândit să pună la îndemâna tuturor celor interesați cele mai noi, interesante și utile sfaturi care să îi ajute să rămână frumumoși/oase pentru cât mai mult timp.
 
Contact
Andreea Nilcă
PR Manager
[email protected]
0742.959.859
 
Ioana Mîndru
Associate Partner
[email protected]
0767.005.050

 

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu