Frumusete Ingrijire corporala

Tratamente antirid cu celule adipoase!

Un tratament de ultima ora destinat rejuvenarii tenului si eliminarii ridurilor se dovedeste a fi deosebit de eficient si cu mai putine efecte secundare raportat la alte tratamente similare, asa-numitele grefe de tesuturi adipoase (grasime) aratandu-se a fi foarte utile pentru eliminarea ridurilor de pe frunte, dintre sprancene si din zona nasului si a gurii prin injectarea cu celule stem grase recoltate din organismul pacientelor.

Este o metoda eficienta de eliminare a ridurilor, organismul recunoscand celulele injectate si absorbindu-le in mod natural in ariile afectate ale tenului, recuperarea facandu-se in timp record, iar rezultatele fiind de exceptie si putandu-se mentine pentru timp indelungat. Ridurile fine nu raspund la fel de prompt acestui tratament, dar ridurile mai accentuate pot fi rezolvate satisfacator, pacientele care au testat deja aceasta procedura destul de costisitoare ca pret declarandu-se multumite de rezultate.

Pierderea in volum a pielii tenului este, asa cum se stie, responsabila pentru aparitia ridurilor, astfel fiind de fapt introdus in trecut liftingul facial care nu facea altceva decat sa intinda pielea, netezind ariile acoperite de riduri care insa recidivau in timp din cauza unor pierderi ulterioare in volum, fiind necesare alte si alte liftinguri faciale pentru a se mentine tenul la un aspect neted si tineresc.

Tratamentul antirid cu celule stem de grasime vine sa completeze lipsa de volum a pielii tenului cu grefe de grasime recoltate din organismul pacientelor, in acest mod tenul vindecandu-se in mod natural fara a mai fi nevoie de liftinguri care sa lase cicatrice si care nu sunt eficiente decat pentru intervale relativ scurte de timp. Tesuturile de sub pielea tenului primesc un aport suplimentar de celule grase, in acest mod tenul aratand la final mai tanar si mai sanatos prin "umplerea" vidurilor care cauzeaza ridurile cu grefe de grasime injectate in mod profesionist de catre specialistul in chirurgie estetica.

Recoltarea celulelor grase nu este nicidecum riscanta pentru paciente, existand material suficient pentru aceasta procedura fara a se pune cumva in pericol sanatatea organismului uman. Celulele grase astfel recoltate sunt pregatite in laborator pentru sedintele propriu-zise de eliminare a ridurilor, pe ansamblu fiind vorba despre un tratament antirid non-invaziv si cu sanse mari de succes pentru majoritatea pacientelor care apeleaza la aceasta formula revolutionara de rejuvenare a tenului lor.

Cele mai avantajate zone ale fetei in urma tratamentului antirid cu celule stem de grasime sunt cele din zona pometilor, a fruntii (la imbinarea sprancenelor), a gurii si buzelor si aria de sub ochi, ridurile mai fine formate la coltul ochilor sau in partea superioara a fruntii putand fi tratate mai bine prin apelul la creme speciale si alte metode noninvazive pentru eliminarea ridurilor. Daca va intrebati daca pot fi rejuvenate si alte arii ale corpului prin aceasta procedura, raspunsul este afirmativ, tratamentul cu celule stem grase pretandu-se la orice zona afectata a pielii unde exista viduri de tesut adipos.

Exista si paciente mai tinere, care nu au probleme cu ridurile, dar care doresc niste buze mai pline sau pometi mai atragatori, si in aceste cazuri grefele de grasime putand fi folosite cu succes de catre specialistii in chirurgie estetica. O alta aplicatie a acestui tratament este si remodelarea corporala, unele paciente care se supun procedeului de liposuctie avand nevoie de grefe de grasime care sa completeze ariile de pe trupul lor unde s-a extras prea mult tesut gras, pielea aratand astfel deformata si fiind nevoie de grefele de grasime care sa completeze aspectul inestetic al corpului pacientelor.

Tratamentul injectabil cu celule grase are si unele efecte secundare de scurta durata care pot speria pacientele pe moment, aici putand fi amintite inflamatiile pielii in zona supusa tratamentului, durerea suportabila, inrosirea pielii si alte asemenea probleme, care insa vor disparea in maximum 3 saptamani de la finalizarea tratamentului, la final tenul sau aria supusa acestei interventii aratand foarte bine, adica tratamentul dovedindu-si pe deplin eficienta sa pentru eliminarea ridurilor si/sau remodelarea corporala.

Tratamentul antirid cu celule adipoase mentine tenul si pielea mai tinere pentru durate mai mari de vreme decat in cazul liftingului facial, dar nu este infailibil, ridurile putand sa apara din nou mai ales in zonele unde muschii fetei lucreaza intens, respectiv in zona gurii/buzelor si a obrajilor. In astfel de situatii, se poate apela la o noua sedinta de grefa de grasime, tratamentul in sine fiind eficient, dar neputand sa opreasca definitiv efectele inaintarii in varsta asupra organismului uman.

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu