Cosmetica si machiaj Frumusete

Erori de look!

Modul in care aratam si ne aranjam spune ceva despre noi, despre personalitatea si atitudinea noastra, despre starea de spirit pe care o avem sau chiar despre ce ne dorim in momentul respectiv. Asadar, este foarte important sa ne punem in valoare.

Sunt, insa, unele scapari pe care trebuie sa le evitam cu sfintenie, pentru ca nu sunt in avantajul nostru:

– Decolteurile. Ele trebuie sa ispiteasca si sa ofere o farama de sugestie. Daca sunt pe jumatate dezgoliti, veti trimite cu totul alte semnale.

– Fustele scurte nu inseamna ca atunci cand te apleci, trebuie sa iasa la iveala partile tale intime. Ai grija la lungime!

– Materialele pe care le imbracati vara, cu transpiratia la vedere, nu va fac nicio placere.

 -O tona de rimel si de tus, care se preling incet din cauza caldurii, este inestetic. Vei arata ca o papusa de Halloween.

– Stiu ca, uneori, este doar un tic nervos, dar nu-ti mai roade unghiile. Aspectul unghiilor roase este ca o invitatie de a fugi din calea ta, nu de a te cunoaste mai bine.

– Blugii cu talie joasa. Daca atunci cand te asezi pe un scaun, iti dezvalui propriul „canion”, ar trebui fie sa ai un tricou mai lung sau o esarfa cu care sa te acoperi, fie sa-i schimbi;

-Sosetele albe se murdaresc extrem de repede. De aceea, sunt recomandate foarte rar si doar pentru o purtare de 2-3 ore;

– Sincer, parul gras este cu adevarat un dezastru care trebuie evitat, chiar daca asta inseamna sa te speli zilnic;

– Daca ai buze mari, rujul de un rosu aprins nu este in avantajul tau sub nici o forma, mai ales cand e vorba de machiaj de zi.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu