Beauty quizz Frumusete

Transplantul de sprancene este costisitor, dar da rezultate de exceptie!

Ultimul trend lansat de scena modei internationale care cere afisarea obligatorie a unor sprancene bogate si naturale a condus automat la implementarea unor servicii de infrumusetare special adresate zonei sprancenelor, printre acestea numarandu-se si implantul (transplantul) de sprancene, o procedura costisitoare, dar eficienta, destul de asemanatoare cu o interventie pe scalp pentru implantul de par.Transplantul de sprancene este costisitor, dar da rezultate de exceptie!
Implantul de sprancene este oferit la ora actuala si de clinicile de chirurgie estetica din Romania, la jumatate de pret fata de oferta existenta in Europa de Vest sau in Statele Unite, aceasta procedura putand dura 2 ore sau chiar mult mai mult, iar pacienta putand merge ulterior acasa. Recuperarea completa dupa implantul de sprancene dureaza undeva intre 1-2 saptamani insa efectele asteptate pot aparea chiar si dupa 10 luni de zile, firele de par transplantate crescand incet, dar sigur intr-un interval cuprins intre 6-12 luni de zile.

Firele donor pentru transplantul de sprancene sunt recoltate din scalp de catre specialistul in chirurgie estetica, ulterior chirurgul practicand incizii mici la nivelul sprancenei si grefand firele de par in aceasta zona. Dupa caz, se pot recolta zeci de fire de par sau chiar sute de fire de par necesare pentru succesul deplin al acestei proceduri, iar rezultatele sunt, asa cum declara clientele care au probat pe propria piele aceasta metoda chirurgicala, dintre cele mai bune.

Transplantul de sprancene este o solutie permanenta pentru cresterea armonioasa a firelor de par din zona sprancenelor, iar aspectul final este la fel de convingator ca si in cazul persoanelor care au sprancene bogate de la mama-natura. Firele de par grefate in cadrul acestei proceduri vor creste laolalta cu cele inca prezente in zona sprancenelor, in acest mod obtinandu-se o pereche de sprancene bogate fara ca nimeni sa stie ca persoana in cauza a apelat la serviciile unei clinici de chirurgie estetica.
Foarte ispititor pentru multe dintre romancele care si-au pierdut sprancenele din cauza pensarii excesive sau din alte cauze, transplantul (implantul) de sprancene nu este accesibil pe moment decat persoanelor care isi permit sa cheltuiasca sume considerabile de bani, pentru aceasta procedura aparent simpla clinicile din Romania percepand circa 2000 de dolari sau mai mult, iar in Occident preturile fiind duble, acolo un transplant (implant) de sprancene fiind taxat cu aproximativ 4000-6000 de dolari in functie de complexitatea interventiei.
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu