Frumusete Ingrijire corporala

Beauty Water Q10 – De un an în România

Beauty Water Q10 – De un an în RomâniaPe 30 mai Beauty Water Q10, prima băutură din România care conține coenzima Q10 în formă solubilă, a împlinit un an de când este distribuită pe piața autohtonă. În acest moment Beauty Water Q 10 este distribuită în aproximativ 100 de locuri din București și din țară.

Dacă în prima lună de la apariția sa în România Beauty Water Q10 putea fi găsită doar în 6 locuri din București, după un an de zile produsul este distribuit în București, dar și în țară în peste 100 de locuri. Băutura poate fi găsită în București atât în amplasamente premium cum ar fi World Class, Stejari Country Club sau lanțul de farmacii HelpNet cât și în spa-uri, saloane de înfrumusețare, cafenele, centre fitness sau supermarket-uri. Cât privește distribuția națională, Beauty Water Q10 poate fi găsită și în Buzău, Iași, Ploiești, Cluj-Napoca, Călărași, Caraș- Severin, Pitești, Timișoara sau Ilfov (Corbeanca, Voluntari) , precum și în lanțul de benzinării SOCCAR, benzinării cu acoperire națională.

În primele 6 luni de la apariția în România Beauty Water Q10 a fost îmbogățită cu suc natural de grapefruit în proporție de 3% păstrându-se ingredientele pe care băutura le conținea deja, respectiv conezima Q10 în variantă solubilă și vitamina E. Cu toate acestea, aportul caloric al Beauty Water Q10 se păstrează scăzut, doza de 250 ml având 47,25 kcal. În plus băutura este necarbogazoasă.

Beauty Water Q10 este un supliment natural cu proprietăți deosebite, dovedite științific și premiate pentru inovație la Premiile Globale pentru Băutură din 2011. De asemenea proprietățile medicale ale coenzimei Q10, dovedite de studii științifice, sunt garantate și de lanțurile de farmacii în care este distribuită băutura.

Produsul este unic în domeniul băuturilor wellness și este destinat în principal femeilor și bărbaților cu vârsta peste 30 de ani, însă poate fi consumată de toți cei care țin la sănătatea și frumusețea lor.

Beauty Water Q10, după un an, înseamnă pentru noi mai mult decât un business. Înseamnă un amestec de emoții, optimism și credință în puterea acestui brand și în beneficiile reale pe care le oferă. Încă de la început ne-am propus să facem lucruri frumoase, nu numai să vindem un produs. De aceea ne-am gândit la un program de responsabilitate socială (www.beautymaker.ro) care să îi aducă pe consumatorii noștri, atât femei cât și bărbați, mai aproape de tendința secolului XXI, aceea că frumusețea vine din interior. Și pentru că toată filosofia produsului nostru face apel la ideea de viitor, în următorii ani ne propunem să aducem ideea tinereții durabile aproape de cât mai mulți români”, a declarat Narcisa Vlad, General Manager și Asociate partener Beauty Water Q10 România.

Prima băutură wellness din România este îmbuteliată în sticle de 250 ml, din aluminiu, garantând astfel protecție pentru sensibilitatea la lumină a coenzimei Q10. O sticlă de Beauty Water Q10 conține 30 mg de conzima Q10 și 50% vitamina E, ambele recomandate spre a fi consumate zilnic.

 


 

Despre Beauty Water Q10

Prima băutură pentru frumusețe de pe piața din România face parte dintr-o familie cu o istorie de 150 ani, numită Hassia Mineralquellen GmbH & Co. KG , una dintre cele mai mari companii de apă minerală, din Germania. BeautyWater® Q10 este prezentă și apreciată în țări precum Marea Britanie, Elveția, Lituania, Italia, Danemarca, Ukraina, Polonia, Rusia, Norvegia, Grecia,Taiwan, Singapore și Japonia. În Franța și Emiratele Arabe Unite a participat cu success la târguri de profil.

 

Contact:

Diana Șerban

Social Responsibility Agency

[email protected]

0766241713


 


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu