Cosmetica si machiaj Frumusete

Sugestii pentru machiajul ochilor

Sugestii pentru machiajul ochilorCelebritatile ne pot ajuta sa invatam multe lucruri despre moda si despre noi insine, iar modul in care iti poti pune in valoare ochii face parte dintre lectiile pe care le putem primi in 2011 de la unele dintre frumoasele staruri.

Acestea incearca cam toate sa respecte imperativele modei si aleg in mod inspirat sau mai putin inspirat anumite schimbari de look, care mai apoi ne permit si noua sa apreciem corect daca ne va prinde bine o anumita subliniere a genelor, efectul de ochi fumurii sau mascara neagra ori de alta culoare.

In primavara aceasta vor fi la moda, se pare, ochii mari, genele bine definite si culorile deloc stridente, iar vedete precum Jessica Alba, Beyonce sau Kim Kardashian ne pot lamuri pe deplin despre ce este vorba daca vom urmari ultimele lor fotografii de pe coperta revistelor de moda.

La o prima vedere parca nu ai observa nimic deosebit la nici una dintre femeile amintite anterior, dar cam acesta este si secretul machiajului inspirat pentru primavara 2011, cand se promoveaza aspectul natural, nealterat aparent prin nici un artificiu de machiaj.

Multe dintre noi am fi instinctiv tentate sa incercam un machiaj mai special, poate si mai indraznet, dar e bine sa nu cedam primului impuls si sa ne abtinem de la acest lucru mizand definitiv pe lookul nostru natural ajutat putin si de machiaj, dar fara a lasa pe nimeni sa ghiceasca acest lucru.

Ochii inchisi pot primi un plus de frumusete daca se apeleaza la umbre reci si fumurii pentru a li se scoate stralucirea in evidenta, iar cei deschisi vor avea probabil nevoie si de niste gene false sau macar de putina mascara neagra pentru a deveni de-a dreptul hipnotici si plini de senzualitate.

Pleoapele nu prea necesita multa bataie de cap, dar daca tot va opriti aici atunci optati pentru nuante neutre sau deschise, apropiate de tenul vostru si insistati mai mult la gene unde este munca mai multa de facut pentru a le sublinia si imbogati cu voluptate si putina visare.

In functie si de vestimentatie puteti sau nu sa alegeti si celebrele pudre pentru partea superioara si lateralele pleoapelor in culori precum auriul cu nuante cenusii, maroniul deschis, cremul, rozul sau orice altceva va mai place si este in ton cu moda.

Nu uitati nici de micile artificii jucause de la coltul ochilor sau din zona genelor, care pot inviora fata si care parca invita la flirt si cam atat in ce priveste ochii. Plecand de aici veti putea apoi sa definiti un machiaj inspirat pentru intreaga fata, atat doar sa fiti atente ca efectul final sa fie unul natural si proaspat.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu