Beauty quizz Frumusete

Dăruiește frumusețe cu seturile cadou Dove, Dove Men+Care, Rexona sau AXE

Alege oricare dintre seturile cadou pregătite de Dove și bucură-te de produse care îți vor reda frumusețea naturală a pielii. Tehnologiile inovatoare din produsele Dove îți vor hrăni pielea în profunzime, lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

 

DOVE RESTORE COLLECTION DUO

Revigorează-te cu parfumul proaspăt de smochine și flori de portocal și alege setul cadou Dove Restore Collection (gel de dus și săpun-cremă).

 Gelul de duș nutritiv Dove Go Fresh Restore oferă echilibrul perfect între revigorare și îngrijire, datorită tehnologiei inovatoare Nutrium Moisture™ – un amestec unic de agenți de hidratare și lipide proprii pielii. Parfumul proaspăt de smochine și floare de portocal îți oferă o senzație de prospețime și revigorare.

Săpunul-cremă Dove Go Fresh Restore cu ¼ cremă hidratantă și parfum proaspăt de smochine și floare de portocal catifelează pielea, redându-i frumusețea naturală.

 

Setul Dove Restore Collection Duo include o floare de duș cadou.

Preț recomandat: 17.46 RON

 

DOVE BEAUTY COLLECTION DUO

Bucură-te de o piele mai frumoasă în fiecare zi cu gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing ce are la bază tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™ – un amestec unic de agenți de hidratare îmbogățit cu lipide proprii pielii ce hidratează pielea în profunzime (Stratum Corneum) chiar din timpul dușului.

Deodorantul spray Dove Original cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E îngrijește delicat pielea subrațului și îți oferă protecție antiperspirantă eficientă 48 de ore.

 

Preț recomandat: 23.89 RON

 

 

DOVE REFRESHING COLLECTION DUO

Îmbogățit cu Nutrium Moisture™ – un amestec unic de agenți de hidratare și lipide proprii pielii, gelul de duș nutritiv Dove Go Fresh – Fresh Touch hidratează în profunzime (Stratum Corneum), pentru o piele mai frumoasă în fiecare zi. Bucură-te de senzația de prospețime grație parfumului de castravete și ceai verde. 

Deodorantul antiperspirant spray Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea, cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E, îți asigură protecție antiperspirantă eficientă și o piele a subrațului frumoasă.

 

Preț recomandat: 23.89 RON

 

 

DOVE PISTACHIO COLLECTION DUO 

Bucură-te de o piele mai frumoasă în fiecare zi cu gelul de duș Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia. Cu extract de fistic şi parfum fin de magnolie, te învăluie într-o spumă cremoasă ce-ţi răsfaţă simţurile. Formula cu Nutrium Moisture, un amestec unic de agenţi de hidratare şi lipide proprii pielii, îţi îngrijește și îți hidratează pielea în profunzime (Stratum Corneum), chiar în timpul duşului.

Loțiunea de corp Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia este potrivită pentru toate tipurile de piele şi conține extract de fistic şi parfum fin de magnolie ce îți învăluie simțurile. Formula inovatoare cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienți proprii pielii și ulei esențial bogat, hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime (Stratum Corneum).

 

Preț recomandat: 24.39 RON

 

 

SETURI CADOU DOVE MEN + CARE

 

Oferă-i partenerului tău îngrijirea superioară a pielii cu seturile-cadou Dove Men+Care: Dove Men Clean Comfort și Dove Men Extra Fresh.

Dove Men+Care: Specialist în îngrijirea bărbatului modern.

 

DOVE MEN CLEAN COMFORT DUO

 

Gelul de duș Dove Men+Care Clean Comfort oferă îngrijire superioară pielii și o senzație de prospețime de durată, grație tehnologiei Micro Moisture™. Formula inovatoare din gelul de duș Dove Men+Care Clean Comfort acționează împotriva pielii uscate mai bine decât gelurile de duș obișnuite, prin formula cu agenți de îngrijire în combinație cu agenți de curățare eficienți.

 

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Clean Comfort asigură protecție antiperspirantă eficientă, iar formula cu ¼ agenți de hidratare protejează pielea subrațului împotriva iritațiilor.

Dove Men+Care: Specialist în îngrijirea bărbatului modern.

 

Preț recomandat: 23.89 RON

 

DOVE MEN EXTRA FRESH DUO

Gelul de duș Dove Men+Care Extra-Fresh oferă îngrijire superioară pielii și o senzație de prospețime de durată, grație tehnologiei Micro Moisture™. Aceasta acționează împotriva pielii uscate mai bine decât gelurile de duș obișnuite, prin formula cu agenți de îngrijire în combinație cu agenți de curățare eficienți.

  

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Extra Fresh îţi asigură protecţie eficientă împotriva transpiraţiei. În plus, tehnologia unică cu ¼ agenţi de hidratare, protejează pielea subraţului împotriva iritaţiilor.

 Preț recomandat: 23.89 RON

 

 

SETURI CADOU REXONA

 

Alege seturile cadou Rexona, pentru ea sau pentru el și bucură-te de protecție antiperspirantă eficientă! Rexona. Nu te lasă la greu!

 

REXONA INVISIBLE AQUA DUO

Trăiește un stil de viață activ, fără grija transpirației și a urmelor albe de pe haine. Deodorantul Rexona Invisible Aqua îți oferă protecție antiperspirantă eficientă și prospețime îndelungată, grație formulei inovatoare cu MotionSense System™ – microcapsule ce eliberează prospețime de fiecare dată când te miști.

Gelul de duș Rexona Freshness Care (cu pH neutru și testat dermatologic) îngrijește pielea și îți oferă o senzație de prospețime pentru întreaga zi.

 

Preț recomandat: 19.54 RON

 


 

REXONA MEN COBALT DUO

Dedicat bărbaților activi și mereu în mișcare, deodorantul spray Rexona Men Cobalt asigură 48h de protecție antiperspirantă eficientă și prospețime îndelungată, grație formulei inovatoare cu MotionSense System™ – microcapsule ce eliberează prospețime de fiecare dată când te miști.

Gelul de duș Rexona Men Ice Cool (cu pH neutru și testat dermatologic) îngrijește pielea și oferă o senzație de prospețime revigorantă, grație mineralelor marine.

 

Preț recomandat: 19.54 RON

 

 

REXONA SEXY DUO

 

Alege setul cadou Rexona Sexy Duo, care conține deodorant antiperspirant spray Sexy și gel de duș Rexona Mild Freshness, în ediție limitată.

 

FII: ACTIVĂ și bucură-te de 48 ore de protecție antiperspirantă eficientă, prospețime îndelungată și parfum senzual cu deodorantul spray Rexona Sexy! Mai multă pasiune, mai multă mișcare, mai multă protecție antiperspirantă oferită de Rexona- grație formulei inovatoare cu MotionSense System™ – microcapsule ce eliberează prospețime de fiecare dată când te miști.

 

Gelul de duș Rexona Mild Freshness (cu pH neutru și testat dermatologic) îngrijește pielea și îți oferă o senzație de catifelare și prospețime întreaga zi.

 

Rexona. Nu te lasă la greu!

Preț recomandat: 19.54 RON

 

 

SET CADOU AXE

 

Parfumurile seducătoare AXE create de parfumieri celebri oferă bărbaților încrederea de care au nevoie în jocul seducției.

 

AXE EXCITE GIFT

Deodorantul spray AXE Excite are un parfum senzual, perfect pentru un bărbat irezistibil de seducător!

 

Gelul de duș AXE Excite este unul dintre acele mici trucuri, indispensabile unui bărbat sofisticat, care iese în evidență!

 

Preț recomandat: 26.90 RON

 

 

 

 

 

AXE DARK TEMPTATION DUO

Deodorantul spray AXE Dark Temptation are un parfum delicios de seducător, o combinație misterioasă de ciocolată neagră și patchouli, pentru bărbatul irezistibil ca ciocolata.

 

Gelul de duș AXE Dark Temptation cu parfum irezistibil de ciocolată este unul dintre acele mici trucuri, indispensabile unui tip seducător.

 

Preț recomandat: 20.16 RON

 


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu