Cosmetica si machiaj Frumusete

Sprancene de invidiat in doar cativa pasi simpli!

Sprancene de invidiat in doar cativa pasi simpli!O coafura de succes si o pereche de sprancene bine conturate merg intotdeauna mana in mana, nu intamplator stilistii recomanda tuturor femeilor sa tina cont de acest lucru si sa isi ajusteze sprancenele la stilul de coafura preferat sau, invers, sa isi modifice coafura in acord cu forma aparte pe care doresc sa o confere sprancenelor lor.
 
In cele mai multe cazuri, femeile prefera insa sa isi defineasca sprancenele la propria discretie dupa ce si-au aranjat parul si nu simultan cu sedinta de coafura, aceasta fiind totusi o solutie de compromis si nicidecum varianta ideala cand atat coafura cat si sprancenele sunt armonizate estetic la salonul de frumusete.
 
Daca preferati sa va conturati sprancenele acasa, atunci e bine sa nu omiteti urmatorii pasi de urmat meniti sa va ajute sa obtineti la final o pereche de sprancene de invidiat, la moda, dar si in deplin acord cu stilul de coafura ales de voi pe moment sau pe termen lung:
 
1. Lungimea optima a sprancenelor se determina printr-un calcul simplu, punctul de pornire fiind stabilit prin trasarea unei linii imaginare verticale care pleaca de la extremitatea narii nasului vostru si urca deasupra pe langa coltul interior al ochiului corespondent pana la punctul de unde spranceana va incepe sa fie conturata. Similar, daca se trage o linie oblica tot de la extremitatea aceleiasi nari catre coltul exterior al ochiului si apoi imediat deasupra se va calcula si punctul extrem pana unde spranceana va putea fi conturata. Astfel se determina de regula lungimea ideala a sprancenelor.
 
2. Pasul urmator este stabilirea formei si grosimii sprancenelor, in unele cazuri putandu-se opta pentru sprancene bogate si doar usor arcuite, iar in alte cazuri optandu-se pentru sprancene mai subtiri si bine arcuite, respectiv stilizate cu mare arta. Sprancenele bogate sunt asociate de regula cu o coafura medie sau lunga si vor fi preferate de obicei de femeile binecuvantate cu o pereche de sprancene naturale si frumoase. Prin opozitie, sprancenele subtiri si arcuite se preteaza mai degraba la coafurile scurte sau cele cu parul bine strans in coada sau altfel.
 
3. Sprancenele naturale nu trebuie sa fie conturate in mod excesiv ci doar pensate si aduse la o forma placuta si simetrica. Este un caz fericit cand nu se cere multa munca, iar rezultatele sunt de regula multumitoare. Sprancenele subtiri si rare, care au avut de suferit transformari de-a lungul timpului cer o munca mai laborioasa, aici fiind nevoie de ceva experienta si putin spirit artistic pentru a se obtine la final o pereche de sprancene bine conturate, mai groase decat sunt ele in realitate si arcuite dupa gustul si preferinta iubitoarei de frumos.
 
4. La moda in prezent sunt sprancenele groase, bogate, iar daca nu aveti astfel de sprancene atunci puteti opta si pentru alte metode de infrumusetare, respectiv pentru tatuajele semipermanente care confera o imagine de succes cu un minimum de efort din partea voastra. Specialistul in astfel de tatuaje va poate invata ulterior si cum sa armonizati sprancenele voastre naturale, atata cat sunt acestea, cu tatuajul semipermanent astfel incat admiratorii vostri sa nu reuseasca sa sesizeze faptul ca ati apelat la un truc de succes pentru a obtine o pereche de sprancene mai frumoase.
 
5. Nu in ultimul rand, nu uitati ca diferenta intre un look de succes si unul doar satisfacator poate fi facuta si de apelul la cosmetice de buna calitate, pentru aranjarea sprancenelor fiind puternic recomandat sa apelati constant doar la ustensile si cosmetice de prima mana care sa ajute din plin la obtinerea unor rezultate maxime.
 
 
 
 
 
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu