Beauty quizz Frumusete

Coltuldefrumusete.ro deschide un stand in Baneasa Shopping City!

Coltuldefrumusete.ro deschide un stand in Baneasa Shopping City!Te invităm, draga noastră, să ne fii alături chiar din prima zi! Te recompensăm cu vouchere cadou, iar primii 100 de clienți/cliente primesc gratuit câte o mască de față Dermaglin!
Coltuldefrumusețe.ro, magazin cu produse cosmetice naturale, vine mai aproape de tine  începând cu1 Decembrie, în Băneasa Shopping City, galeriile Feeria. Produsele naturale și bio pe care ți le oferim sunt acum într-un stand cochet, amenajat pe alea centrală, la parter, exact în fața hipermarketului Carrefour. Da, chiar în drumul tău!

Ne găsești acolo în fiecare zi a săptămânii, exact în timpul în care mallul este deschis, adică în intervalul 10:00 – 22:00. Te intâmpinăm cu tot ceea ce ai nevoie pentru frumusețea ta, cu o varietate de produse naturale pentru ten, corp și păr de la FARMONA (gamele Sweet Secret, Let`s Celebrate, Magic Spa, Skin Aqua Intensive, Skin Crystal Care, Perfect Beauty, Dermacos, Herbal Care, Seasonal Line, Sun Balance, Jantar, Nivelatione) și DERMAGLIN (săpun și diverse tipuri de măști faciale pe bază de argilă verde cambriană), pe care le găsești direct la standul nostru, la prețuri excepționale. Iar dacă ai vreo nelămurire, consilierele noastre te vor ajuta cu cele mai bune sfaturi.

Și pentru că frumusețea ta nu are program, ne găsești oricând și pe www.coltuldefrumusete.ro
Te asteptăm cu mult drag!
 
 
# # #
 
 Despre www.coltuldefrumusete.ro
 Deschis în 2013, www.coltuldefrumusete.ro este un magazin online care oferă o gamă variată de produse cosmetice (dedicate îngrijirii feței, părului și corpului) și dermatocosmetice, dar și sfaturi utile cu privire la obținerea frumuseții tenului, menținerea siluetei, păstrarea sănătății corpului etc.
 
Despre Farmona
Laboratorul de Cosmetice Naturale Farmona a fost înființat în Cracovia, Polonia, în anul 1997. Acesta îmbină ultimele descoperiri în domeniul produselor cosmetice cu puterea nutrițională a ingredientelor din plante naturale. Misiunea companiei este de a obține în laboratoarele proprii de cercetare și dezvoltare produse cosmetice de calitate superioară, căutând constant noi formule și ingrediente active care să satisfacă nevoile celor mai exigenți clienți.
 
Despre Dermaglin
Istoria Dermaglin a început în Polonia, unde specialiștii, inspirați de natură, au creat măști de față pe bază de Argilă Verde Cambriană. Aceste produse conțin conservanți naturali, iar minim 95% din ingredienți sunt naturali. În plus, respectă toate cerințele încadrării în categoria BIO (fără pesticide și fertilizatori sintetici, fără radiații ionice, fără organisme modificate genetic, fără parfum sintetic, fără conservanți).
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu