Cosmetica si machiaj Frumusete

Secretele unui machiaj nemuritor

Secretele unui machiaj nemuritorIn acest articol voi incerca sa va dezvalui tainele unui machiaj care a marcat stilul zeci de ani la rand si continua si in prezent sa fie copiat si reinterpretat. Mii de vedete, numeroase personalitati dar si tinerele din ziua de astazi poarta amprenta unui imbold care a marcat era frumusetii, care a schimbat viziunea despre ceea ce inseamna un machiaj rafinat si elegant si care a introdus notiunea de machiaj glamour. Toate acestea combinate cu atitudine si stil vestimentar necesar creaza efectul de “wooow” in ochii fiecarui barbat, ceea ce in traducere numim ”sex-appeal” la o femeie.

Ai ghicit ! Este chiar ea, Marylin Monroe, o femeie care a atras milioane de barbati, care a aprins in sufletele milioanelor de femei puterea propriului exemplu prin gratia cu care cocheta la toate aparitiile publice. Atitudinea este cea care face diferenta dintre o femeie atragatoare si una din multime.

Dumnezeu le-a daruit femeilor intuitie si gratie.Folosite asa cum trebuie, aceasta combinatie de calitati poate deruta creierul oricarui barbat”(Farrah Fawcett)

Asa ca dragele mele, va invit sa folosim aceste calitati , rolul meu in calitate de make-up artist fiind in a va ajuta sa va creati un look debordant plin de pasiune, rafinament si prestanta .Inainte de a incepe, ia-ti cu tine oglinda, rascoleste portfardul si scoate :

  • tusul negru lichid

  • rujul rosu

  • fardul alb/ivoire

  • fard maro nude

Machiajul de ochi incepe intotdeauna prin pregatirea pielii pentru a ne asigura ca niciun fel de grasime nu ne va strica rezultatul dorit .

Secretele unui machiaj nemuritorIncepem prin a curata zona cu apa micelara apoi prin a aplica o baza pentru ochi, fond de ten, pudra libera si un fard alb sau ivoire mat. Fardul un pic mai inchis care poate fi si un maro nude il aplicam cu 1mm mai sus decat pliul nostru natural si-l reproducem dintr-o parte in alta ca in imagine.

Eyelinerul reprezinta ingredientul principal al acestui machiaj, el fiind piesa de rezistenta care ofera acel sarm specific trasaturilor de aceea este foarte important sa fie facut in mod corect.

Nimic mai simplu !

Incepem prin a face eyeliner normal din coltul extern pornind mai gros si continuand spre coltul intern unde linia trebuie sa devina din ce in ce mai subtire si sa se piarda. Urmeaza sa trecem la codite si ca reper ne luam continuarea pleoapei inferioare si cu eyelinerul trasam o linie micuta pe care o unim pas cu pas cu cea de la coltul extern.

Machiajul Marilyn Monroe este caracterizat de precizie si exactitate, idee pe care am urmarit-o si la trasarea eyelinerului dar pe care o continuam si la machiajul buzelor mergand in aceeasi nota de senzualitate, obligatoriu pe tonuri de rosu. Nu trebuie sa uitam de fabuloasa alunita pe care o putem crea din dermatograf maro mai sus de buza dreapta.


Machiajul trebuie imbinat cu personalitatea si atitudinea necesara ca in aceste fotografii pe care le-am creat special alaturi de o intreaga echipa:

Make-up: Cristina Negrariu- Make-Up by Cristina N.

Foto: Cristi Florin Dacu

Hair: Vlad Ionut

Dress: Diana Caciula

Model: Ioana Tosu


 


 

Cristina Negrariu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu