Beauty quizz Frumusete

Rujurile rosii sunt in continuare in ton cu ultima moda

Rujurile rosii sunt in continuare in ton cu ultima modaAsa cum stiu bine cititoarele noastre, rujurile rosii raman constant in pas cu ultimul trend al modei, si in 2012 purtandu-se multe nuante de rosu, cu accent deosebit pe produsele naturale, care imita la perfectie culorile naturii si sunt create preponderent cu ingrediente sanatoase.

Pentru un look de zile mari, stilistii cu experienta ne ofera anul acesta si unele sfaturi utile pentru purtarea rujurilor rosii, sfaturi menite sa adauge un plus de frumusete la aspectul nostru natural:

1. Alegerea rujurilor rosii se face intotdeauna in deplina concordanta cu tipul nostru de ten:

– tenul deschis cere astfel un ruj rosu cu tonuri de albastru;
– tenul masliniu se asorteaza de minune cu rujurile rosii cu tonuri de portocaliu/orange;
– tenul inchis cere rujuri rosii cu tonuri inchise si pline de profunzime.

2. Densitatea rujurilor rosii este un alt criteriu dupa care alegem in cunostinta de cauza aceste produse cosmetice:

– seara, de exemplu, se recomanda rujurile mate, care sa tina la nevoie si intreaga noapte, la o petrecere;
– ziua se recomanda rujurile hidratante, care ingrijesc buzele si pastreaza nuanta naturala a lor;
– la intalniri si alte ocazii romantice, rujurile rosii reci sau cele pe baza de glosuri merg mult mai bine decat cele folosite in situatiile oficiale sau pe strada

3. Conturul de buze este esential pentru efectul final:

– ca regula de baza, conturul de buze nu trebuie sa fie niciodata mai inchis decat rujul rosu preferat de noi;
– rujul se aplica la nevoie si in mai multe straturi succesive care sunt aplicate uniform cu un servetel de buze, in acest mod putandu-se folosi mai multe nuante si straturi de ruj si reusindu-se la final sa se aleaga exact conturul de buze dorit de noi;

4. Buzele uscate si cele dezhidratate cronic trebuie pregatite mai intai de orice cu produse speciale hidratante sau de alta natura si abia apoi se poate aplica rujul rosu preferat.

5. Rujurile rosii sunt menite sa atraga atentia asupra buzelor si de aceea machiajul nu trebuie sa umbreasca efectul minunat generat de niste buze rujate si bine ingrijite. Acest lucru este valabil si pentru luciul de buze care de asemenea nu trebuie estompat prin machiaj prea stralucitor inclusiv la nivelul ochilor.

6. Pentru redarea cat mai precisa a efectului de naturalete a buzelor, se recomanda folosirea initiala a unei baze neutre de buze care sa mentina exact nuanta originala de rosu a rujului preferat de noi. Aplicat de-a dreptul pe buze, acest ruj ar putea pierde in culoare din cauza defectelor unor buze prost hidratate si lipsite uneori de culoare.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu