Beauty quizz Frumusete

Rasfat pentru piele cu laptisor de matca! Un nou concurs!

Rasfat pentru piele cu laptisor de matca! Un nou concurs!Ne amintim de mamele noastre care in fiecare seara se demachiau cu clasicul demachiant ce avea acest ingredient minune. Domeniul beauty a evoluat si gasim zeci, chiar sute de produse BIO sau mai putin BIO care ne promit tinerete fara batranete. Dar intr-o lume atat de agitata si plina de reclame, parca tot ce este clasic si sanatos ne atrage.
 
Tocmai de aceea, astazi va recomandam gama Cosmetic Plant cu miere si laptisor de matca.  Cum mierea si laptisorul de matca sunt ingrediente-minune despre care toata lumea stie ca aduc adevarate beneficii sanatatii şi nu numai, Cosmetic Plant a luat decizia de a lansa o gama complet noua ce are la baza aceste doua elemente.

Chiar si frumoasa Cleopatra folosea un amestec dintre laptisor de matca si miere pentru a isi pastra frumusetea si tinerea pielii. Mierea contine glucoză, fructoza, vitaminele B1,2,3 și 5, calciu, fier, magneziu, potasiu, sulf, zinc si agenți antimicrobieni, care au impreuna un puternic efect antioxidant, hidratant, vitaminizant, nutritiv si neutralizeaza radicalii liberi care intensifica imbatranirea pielii. Laptisorul de matca, denumit de catre grecii antici "sursa tineretii vesnice", este hrana exclusiva a reginei albinelor, fiind bogat in vitamine, proteine, minerale, oligoelemente si acizi grasi esentiali. Datorita acestor componente, laptisorul de matca este ideal pentru prevenirea și tratarea ridurilor.

Cosmetic Plant este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de produse cosmetice din Romania. Afacere de familie infiintata in 1991 la Cluj-Napoca, compania a adus in prim-plan calitatea produselor fabricate. Farmacista Ileana Mester, fondatoarea Cosmetic Plant, cu o experienta de peste 20 de ani in cosmetologie, a crezut in puterea pe care natura o poate conferi stiintei si a mizat pe folosirea ingredientelor naturale in toate produsele sale.
 
Cum de fiecare data ne gandim la voi, cititoarele noastre fidele, venim cu un nou concurs care speram sa va incante și mai ales sa va hidrateze.
 
Cosmetic Plant ofera 3 seturi din noua gama de Miere si Laptisor de matca.
 
Ce trebuie sa faceți? Simplu. Alegeți un produs de pe site-ul lor http://shop.cosmeticplant.ro/toate-gamele/miere-si-laptisor-de-matca, adaugati-l in comentariu si spuneti-ne in 2 cuvinte de l-ați alege.
 
Perioada concurs: 09.11.2015-23.11.2015
 
Doar comentarii care respecta conditia de mai sus intra în concurs, alaturi de o adresa de email valida pentru a va putea contacta ulterior.
Extragerea se va face prin random.org
 
Mult succes si nu uitați: stay beautiful and natural!

Update: din cauza unor probleme tehnice, comentariile anterioare nu au fost inregistrate. Rugam cititoarele sa comenteze din nou, concursul astfel prelungindu-se cu o saptamana.

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu