Frumusete Ingrijire corporala

Pasi pentru a ajunge la o frumusete de invidiat!

Pasi pentru a ajunge la o frumusete de invidiat!
O femeie intotdeauna isi doreste sa fie la cel mai bun nivel al ei cand vine vorba de frumusete, chiar daca asta implica foarte multa munca, rabdare si motivatie.
Inainte sa-ti incepi planul de infrumusetare, trebuie sa stii foarte bine pe ce anume sa te concentrezi. Mai jos vom aminti care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgi:
 
Sport. Cand vorbim de sport, nu ne referim la ideea de a alerga de trei ori pe zi sau de a merge la sala, ci de un sport lejer sau de simple plimbari, in functie de preferinte. Sportul ajuta la tonifierea pielii. Degeaba esti slaba, daca celulita e vizibila pe picioarele tale.
 
Dieta. Mananca tot ce iti doresti, dar micsoreaza portiile si nu abuza de grasimi, indiferent cat sunt ele de gustoase.
 
Somnul. Noptile pierdute nu sunt o solutie buna. Lipsa somnului te imbatraneste prematur, iar cearcanele nu pot fi ascunse nici cu trei straturi diferite de fond de ten.
 
Par stralucitor. Parul este comoara noastra. Tot timpul trebuie sa fie aranjat, stralucitor si sanatos, fara matreata sau unsuros. Altfel vei parea total neingrijita si iti va urati cu siguranta aspectul general. Degeaba ai tu cea mai frumoasa rochie si cei mai chic pantofi, daca parul strica toata imaginea.
 
Riduri. Niciodata nu e prea devreme sa le previi, niciodata nu e prea tarziu sa le estompezi. Ridurile iti evidentiaza imbatranirea prematura. Poate ca urmele de expresie infrumuseteaza, dar majoritatea sunt in defavoarea ta.
 
Dantura. Degeaba esti fotomodel, daca ai o dantura cariata, ingalbenita, dinti zimtati ori incalecati. Nu ignora vizitele la stomatolog!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu