Frumusete Ingrijirea parului

Parul carliontat este foarte atragator cu tunsoarea potrivita!

Parul carliontat este foarte atragator cu tunsoarea potrivita!O mare bataie de cap de cand cu trendurile noi din moda ultimilor ani, parul carliontat sau cel de-a dreptul cret pot fi o reala provocare atat pentru posesoare cat si pentru stilisti, nu de putine ori vazandu-te nevoita sa apelezi la masuri drastice pentru a reusi sa te inscrii si tu cumva in moda vremii si la acest capitol.

Bineinteles ca este vorba aici despre femeile care au parul carlionat de la natura si nu de cele care si-l incretesc in mod artificial, pentru acestea existand insa si o cale multumitoare de iesire din impas, parul carliontat putand fi de-a dreptul adorabil daca se va apela cu incredere la o tunsoare inspirata.

Prin coafura potrivita, parul carliontat chiar merita incurajat sa ramana astfel, iar o hidratare constanta a sa il va si ajuta sa isi pastreze volumul si stralucirea obisnuite. Atat la baie cat si dupa aceea, balsamul si crema hidratanta de par sunt de folosit, aici nefiind important daca parul este scurt sau lung ci daca este bine hidratat si mentinut mereu curat si bine aerisit.

In ce priveste coafurile potrivite pentru parul carliontat, exista mai multe propuneri demne de interes, stilul pixie desprinzandu-se din start ca varianta cea mai buna pentru parul scurt si chiar pentru parul mediu. In functie de forma fetei si de volumul parului se poate opta pentru un pixie mai scurt sau mai larg, care sa complimenteze astfel din plin imaginea generala.

Stilul bob este urmatoarea optiune recomandata de stilisti pentru parul carliontat natural, aici parul mediu si cel lung fiind de luat in considerare. Bineinteles ca tunsoarea bob se poate opri in dreptul maxilarelor sau poate fi lasata mai lunga, dar important acum este sa se taie totusi parul la o distanta mai lunga pentru a nu se pierde nimic din efect atunci cand acesta se va usca, incretindu-se ca de obicei.

Pentru blondele carliontate, stilul layered bob este adesea varianta preferata si pe buna dreptate deoarece acesta le va prinde de minune. Brunetele si satenele insa vor opta desigur pentru un stil blunt bob, mult mai potrivit cu tenul lor, aici de asemenea putandu-se merge pe par mai lung sau mai scurt in functie si de tipul de personalitate, dar si de forma fetei.

Tot pentru parul carliontat, mai ales in situatiile informale, o coafura messy va fi de-a dreptul delicioasa, potrivindu-se la perfectie persoanelor care au parul cret de la natura. Aici stilistii de fapt au si o libertate mai mare de miscare, iar rezultatele vor fi adesea foarte multumitoare.

Desi trendul actual nu prea sustine parul carliontat, se stie totusi faptul ca acest tip de par este vesnic frumos si atragator, ramanand de aceea la alegerea posesoarelor sale sa si-l tunda la superlativ, promovand originalitatea, dar incercand sa ramana si in pas cu moda.

Parul carliontat va inceta astfel sa mai reprezinte o bataie de cap si va putea sa ne confere mai multa incredere in sine, noi asteptand cu multa seninatate si clipa in care acest tip de par va reveni in forta pe scena modei, permitandu-ne atunci si noua sa ne afisam la adevarata noastra valoare.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu