Beauty quizz Frumusete

Oja care nu sta pe unghii!

Oja care nu sta pe unghii!Manichiura trebuie sa fie perfecta, iar culoarea pe care o alegem, accesoriul ce o pune in valoare.

In cele mai multe cazuri, foarte rar reusim sa terminam oja dintr-o sticluta pentru ca se ingroasa si nu mai arata la fel daca o diluam cu acetona.

Urat este si momentul in care ne straduim sa aplicam oja cat putem de bine, fara sa lasam urme, dar a doua zi deja se desprinde de pe unghie.

Trucuri pentru a te bucura de oja de pe unghii mai mult timp:

          Inainte sa aplicam stratul de oja, unghiile trebuie sa fie curatate de impuritati si grasime. Sterge-le cu o discheta imbibata in acetona, apoi cu una uscata;

          Inainte de a aplica stratul de oja, trebuie sa te dai cu lac incolor. Pileste apoi unghiile pentru a scapa de zonele usor crapate si ca sa previi exfolierea;

          Stratul de oja se aplica abia dupa ce lacul s-a uscat foarte bine;

          Dupa ce s-a uscat si stratul de oja, pileste usor unghiile ca sa le rotunjesti marginile. Astfel, eviti patrunderea apei intre stratul de oja si unghie.

 

Cel mai important este ca, in primele 8 ore dupa ce ti-ai facut unghiile, sa nu le expui unei temperaturi mari. Deci evita baile fierbinti!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu