Frumusete Ingrijire corporala

Noutati de toamna pentru frumusetea ta

Lumea – cea mai recentă inovaţie de la PhilipsNoutati de toamna pentru frumusetea ta

Ţi-ai putea imagina vreodată cum ar fi să nu îţi mai faci griji pentru firele de păr nedorite, care cresc mereu, creându-ţi deseori neplăceri? Cum ar fi ca părul să nu mai crească deloc? Iar procesul epilatului să nu mai presupună durere şi iritaţii? Pregăteşte-te pentru un nou produs, care va schimba pentru totdeauna rutina toaletei feminine.
 
Pe anumite pieţe europene, Philips a lansat Lumea, un nou sistem de epilare inovator, bazat pe lumină intens pulsată (IPL), care opreşte creşterea firului de păr. Folosirea lui nu implică durere.
 
Această nouă tehnologie de îndepărtare a părului, bazată pe lumină intens pulsată (IPL) utilizată până nu demult doar în industria cosmetică profesională, este disponibilă acum în casa ta, datorită inovaţiei Philips.
 
Cum funcţionează?
Impulsurile luminoase sunt aplicate direct asupra firelor de păr, având ca rezultat intrarea foliculului într-o stare de inactivitate şi oprirea naturală a creşterii părului. Pentru a împiedica reapariţia firelor de păr, tratamentul trebuie repetat o dată la două săptămâni.
 
Practic, firele de păr sunt „adormite” şi nu mai ajung la suprafaţa pielii. În cazul în care aparatul nu mai este folosit, firele de păr vor creşte din nou. Acesta nu este un produs de epilare definitivă, ci un produs care asigură o epilare fără nicio durere, prevenind reapariţia şi îndesirea firelor de păr.
 
Cinci setări diferite ale intensităţii luminoase asigură un tratament blând şi optimizat în funcţie de caracteristicile părului şi ale pielii, în timp ce un filtru UV integrat şi mai multe sisteme de siguranţă oferă un nivel maxim de protecţie pentru piele.
 
Timp de aproape 7 ani, Philips a colaborat cu dermatologi de renume mondial, cum ar fi dr. Paul Berretty (Spitalul Catharina din Eindhoven, Olanda) şi prof. dr. Peter Bjerring (Director al spitalului privat Mølholm, Danemarca) pentru dezvoltarea unei soluţii de epilare bazată pe lumină. Aceste colaborări, precum şi dorinţa ca un număr cât mai mare de oameni să beneficieze de noua tehnologie în propriile case, au dus la dezvoltarea gamei Lumea. Philips Lumea poate fi utilizat eficient, în confortul propriei case. Referitor la această tehnologie, dermatolgul american dr. Vic A. Narukar spune: “În meseria mea, majoritatea pacientelor mele îşi doresc o soluţie mai simplă pentru eliminarea părului. Cred că Philips Lumea este o soluţie accesibilă, uşor de utilizat, sigură şi eficientă, pentru acasă.”
 
Acum poţi uita de tratamentele cosmetice scumpe, de şedinţele de epilare cu ceară dureroase, de rezultatele pe termen scurt şi de reacţiile nedorite, cum ar fi reapariţia părului sau iritaţiile de după ras.
 
De acum te poţi bucura de o piele catifelată, perfect netedă pe tot parcursul anului. Pregăteşte-te să străluceşti şi să debordezi de încredere – atât în dormitor, cât şi la plajă sau la petreceri.
 
Caracteristici cheie ale produsului:
· Sistem de siguranţă – inel de siguranţă cu comutatoare de contact, care să te protejeze împotriva activării neintenţionate a luminii.
· Cinci setări ajustabile pentru nivelul energiei (1-5), pentru diverse nuanţe ale tenului (alb, bej, maro deschis, maro mediu, maro închis) şi părului (de la blond închis la negru)
· Bec special, care nu necesită înlocuirea pe toată durata de viaţă a produsului (40.000 de aprinderi estimate)
· Dispozitiv reîncărcabil, fără fir, cu funcţie de încărcare rapidă (1 oră)
· Funcţie de oprire automată, pentru prevenirea supraîncălzirii
· Adaptor separat de conectare la reţea
· Indicator de baterie descărcată şi încărcare
·  Toc de stocare şi lavetă pentru curăţare

Noutati de toamna pentru frumusetea taPalmolive Naturals Orange Blossom Refreshing – energizantul de dimineaţă

Palmolive lansează un nou gel de duş din gama Naturals, Orange Blossom Refreshing, cu efect energizant, ideal pentru a alunga somnul de dimineaţă şi pentru un început de zi tonic şi răcoritor. Palmolive Naturals Orange Blossom Refreshing este proaspăt, delicat şi trezeşte simţurile prin aroma ce reuneşte note citirice şi accente florale.
Conform unui studiu realizat de Iposos pe un eşantion de 4.000 de femei, dimineaţa reprezintă un moment cheie pentru îngrijirea corporală. Noul produs vine în întâmpinarea dorinţelor femeilor şi contribuie la înviorarea de dimineaţă, oferind o senzaţie de prospeţime şi un plus de energie.
 
Formula sa delicată, pe bază de extract din floare de portocal şi lapte hidratant face din Palmolive Naturals Orange Blossom Refreshing un produs potrivit atât celor care vor să–şi înceapă ziua cu energie, cât şi celor care preferă să-şi hidrateze pielea, încă de dimineaţă.
 
Ingredientul care revigorează este extractul din floare de portocal, recunoscut pentru efectul său energizant. Astfel,  dimineţile mohorâte pot fi transformate în adevărate momente de răsfăţ personal.
Extractul din lapte catifelează şi hidratează pielea, împiedicând în acest fel uscarea acesteia.
 
Culoarea ambalajului este şi ea una sugestivă pentru ideea de prospeţime şi energie, având portocaliul tonic şi optimist ca nuanţă diferită faţă de celelalte geluri de duş din aceeaşi gamă.
 
Gama Palmolive Naturals oferă produse de îngrijire a pielii adaptate fiecărui moment al zilei: pe lângă varianta Orange Blossom Refreshing cu efect revigorant de dimineaţă, mai sunt disponibile geluri de duş pentru îngrijire şi hidratare pe parcursul zilei, precum Olive Ultra Moisturizing, dar şi produse pentru seară, cu arome rafinate, precum Cherry Blossom Calming.

CU sau FĂRĂ clătire!Noutati de toamna pentru frumusetea ta

Eşti întodeauna pe fugă, telefonele sună, fiecare vrea ceva urgent de la tine… Ai nevoie, totuşi, de timp şi pentru tine, pentru a-ţi îngriji frumusețea. Cum? Dacă ai pielea grasă este foarte important să cureți corect si riguros excesul de sebum.

Şi, pentru că esti tot timpul pe grabă, Bioderma îți propune două metode rapide pentru igiena tenului tău gras:
Preferi îngrijirea cu clătire? Alegi Sebium Gel spumant.
Vrei să nu mai clăteşti fața? Alegi soluția micelară Sebium H20.
Cu gama de îngrijire Sebium, de la Bioderma totul devine atât de uşor!

CU clătire
Sebium Gel Spumant, 200 ml
– Curăță pielea în profunzime
– Reglează secreția de sebum
– Îmbunătățește calitatea sebumului
– Bărbații îl pot folosi ca spumă de ras

FĂRĂ clătire
Sebium H2O, 250 ml
– Curăță și îndepărtează machiajul
– Reglează secreția de sebum
– Îmbunătăţeşte calitatea sebumului
– Nu necesită clătire!

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu