Frumusete Ingrijire corporala

Bronz organic

Bronz organicÎncep acest articol pentru a relua ceea ce am mai spus şi cu alte ocazii şi ceea ce tot spun medicii, fără să-i asculte nimeni: nu ignoraţi efectele nocive ale radiaţiilor solare, nu vă mai expuneţi la soare la orele prânzului, nu mai puneţi pe primul loc obţinerea unei culori ciocolatii a pielii ci gândiţi-vă la sănătate.

Nu mai este nevoie să vă riscaţi sănătatea pielii pentru a arăta ca nişte mulatre apetisante. Din fericire pentru noi, tehnologia avansează continuu, aşa că vom putea fi bronzate uniform şi fără pericole pe tot parcursul anului. Razele nocive ale soarelui sau riscurile solarului pot fi uitate căci acum există bronzul organic. Simplu, fără pete, fără arsuri, fără pierdere de vreme, fără efort. Tot ce trebuie să faci este să te programezi la un salon care include o asemenea facilitate în oferta sa.

Pentru un bronz reuşit este nevoie ca, înainte de a merge la salon, să recurgi la exfoliere dar să nu aplici pe corp loţiuni, creme sau parfumuri. Specialistul va aplica loţiunea de bronzare cu ajutorul unui pulverizator special. Substanţa va pătrunde în piele şi o va colora uniform (efectul complet se observă la 8 ore după aplicare). În funcţie de specificul pielii tale şi de cât de „neagră” doreşti să fii se va stabili numărul de şedinţe necesare. După pulverizare se va trece la uscarea pielii cu ajutorul unui dispozitiv special iar tu vei putea să te îmbraci fără grijă. Bronzul organic nu pătează, nu curge, nu rămâne în cantităţi inegale pe piele.

Loţiunea de bronzare folosită în cazul bronzului organic este una naturală, pe bază de plante, cel mai important ingredient provenind din sfecla de zahăr. Aşa că merită să investeşti în aşa ceva, dacă îţi doreşti să fii ca de ciocolată fără să fie necesar să te prăjeşti.

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu