Cosmetica si machiaj Frumusete

NIVEA îţi aduce starea de bine cu premii pentru întreaga familie!

NIVEA îţi aduce starea de bine  cu premii pentru întreaga familie!Fie că este vorba de începutul şcolii sau de întoarcerea din vacanţă şi reluarea activităţilor de zi cu zi, septembrie este luna tuturor începuturilor. Şi pentru că orice început este plin de emoţie, suspans şi multe planuri, NIVEA lansează în perioada 1-30 septembrie o nouă promoţie care să îţi aducă starea de bine în familie şi să îţi dea energia de a începe în forţă tot ceea ce ţi-ai propus.

Campania «NIVEA îţi aduce starea de bine în familie» se desfăşoară pe parcursul lunii septembrie în toate magazinele din ţară. Oricine cumpără un produs NIVEA se poate înscrie pe www.NIVEA.ro/stareadebine şi poate fi unul dintre câştigătorii seturilor de produse NIVEA puse în joc la fiecare oră sau a unuia din cele 10 premii mari: vouchere în valoare de 4.000 lei de la Mobexpert.

În septembrie, e timpul să te bucuri de starea de bine din familia ta alături de premiile şi produsele oferite de NIVEA!
Cu o experienţă de peste 130 de ani în îngrijirea pielii şi având unul dintre cele mai moderne centre de cercetare ştiinţifică din lume, Beiersdorf oferă consumatorilor produse inovative de o calitate superioară incontestabilă.
NIVEApune la dispozţia clienţilor săi produse pentru îngrijirea pielii, îngrijire personală, produse pentru bebeluşi, îngrijire masculină sau protecţie solară.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu